📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
1. Nie, nie mam na calu zaistnieć w jakiejkolwiek społeczności, nie jest mi to potrzebne nawet w najmniejszym stopniu, dlaczego? nie interesuje mnie zdanie innych. 2. Co do zdjęć czarno- białych, preferuję je, ponieważ mają swój klimat. Kwestia gustu, nieprawdaż? 3. Pozostaje jeszcze kwestia retuszu- nie toleruję oraz nie używam przy swoich zdjęciach, nie mam problemów z cerą, dlatego jest on znikomy. 4. Możesz podpytać sadystów, którzy mnie widzieli- jaka jest różnica pomiędzy zdjęciem, a rzeczywistością. 5. Skoro jesteś laikiem to nie widzisz potrzeby, gdybyś się chociaż trochę interesował fotografią zmieniłbyś zdanie.
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-04-09, 18:42 ]
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-04-09, 18:42 ]
Tangerine Dream
SilentBastard napisał/a:
Dobre, ale ja czekam na takie marko, w którym będzie widać kwanty.
Kwanty nie, ale cząsteczki tak:
Mikroskop Sił atomowych
Mikroskop elektronowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów