18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
A................g 2010-04-09, 18:28
1. Nie, nie mam na calu zaistnieć w jakiejkolwiek społeczności, nie jest mi to potrzebne nawet w najmniejszym stopniu, dlaczego? nie interesuje mnie zdanie innych. 2. Co do zdjęć czarno- białych, preferuję je, ponieważ mają swój klimat. Kwestia gustu, nieprawdaż? 3. Pozostaje jeszcze kwestia retuszu- nie toleruję oraz nie używam przy swoich zdjęciach, nie mam problemów z cerą, dlatego jest on znikomy. 4. Możesz podpytać sadystów, którzy mnie widzieli- jaka jest różnica pomiędzy zdjęciem, a rzeczywistością. 5. Skoro jesteś laikiem to nie widzisz potrzeby, gdybyś się chociaż trochę interesował fotografią zmieniłbyś zdanie.

[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-04-09, 18:42 ]

bo zaczne wam w dupe wsadzać
Zgłoś
SilentBastard 2010-04-09, 18:47
Dobre, ale ja czekam na takie marko, w którym będzie widać kwanty. To dopiero kurwa będą dziwne zdjęcia.

Tangerine Dream
Zgłoś
R................g 2010-04-09, 18:54 2
SilentBastard napisał/a:

Dobre, ale ja czekam na takie marko, w którym będzie widać kwanty.

Kwanty nie, ale cząsteczki tak:
Mikroskop Sił atomowych

Mikroskop elektronowy

Zgłoś
R................x 2010-04-11, 9:42 5
Zabawa z kropelkami (nie tworzę osobnego tematu bo trv sadyści by mnie zajebali):

Zgłoś
R................g 2010-05-03, 16:05 2
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów