Jak Ziobro zakurwił węgorza. Akcja od 0:15.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Chyba złapał zająca, no ale jak tam sobie Pan uważasz, rób sobie z gęby rynsztok.
- Dwunasta Ziobro Ziobro.
- Dwunasta Ziobro Ziobro.
łeeeee myślałem że podczas lądowania wykurwi a tutaj już jak hamował na dole... słabe
Kurwa, co to robi na głównej?
"hasło pod słyszane gdzieś w necie, nie wiem o co chodzi ale huj napiszę jako tytuł, będę fajny"
@yabadabadu
Leży i czeka na takich zjebów pokroju Ciebie aż się dopierdolą, może sam coś wrzuć ?
Leży i czeka na takich zjebów pokroju Ciebie aż się dopierdolą, może sam coś wrzuć ?
@ryzy.ryz
Jak się przypierdalasz to weź słownik do ręki. Wtedy będziesz wiedział, że "pod słyszane" piszemy razem.
Jak się przypierdalasz to weź słownik do ręki. Wtedy będziesz wiedział, że "pod słyszane" piszemy razem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów