sadystyczna piosenka o wacku i dupie, od której szybko się nie uwolnicie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wacki? Męskie tyłki? To nie jest sadystycznie - TO JEST PEDALSKIE!
@up
W końcu są urodziny sadistica. Moderatorzy zasłużyli na nagrodę, racja ?
W końcu są urodziny sadistica. Moderatorzy zasłużyli na nagrodę, racja ?
@up
Pomyliłeś się, to sąsiad kanalizę wymienia.
Pomyliłeś się, to sąsiad kanalizę wymienia.
kurwa mocne! chyba cząstkę mnie uszkodziłeś i nie jest to dupa...
Pedalskie czyli nie dam piwa.
jak ja uwielbiam tych samców alfa na sadisticu. "jakie to pedalskie, idź pan w chuj" a sami brandzlują na hardzie, dopiero po jakimś czasie orientując się, że u tej laski to jednak nie jest przerośnięta łechtaczka, tylko CHUJ. ależ to pedalskie...
z Filmu wyczytałem morał, że pedalstwo jest dla ludzi z małymi wackami
A z tytułu odkrywczą prawdę, że od swej dupy się nie uwolnię.
Kto fapuje do martwych płodów na hardzie, ten zazwyczaj pierwszy rzuca kamieniami...
Kurwa puszczam to ostatni raz ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów