Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Totalnie pojebane zwłaszcza z myślą, że te dzieciaki pewnie jeszcze później szukały gdzie się koleżka im schował i nie wiedziały że go zabiły
Nie wydaje mi się że one go zabiły tylko ktoś kto wezwał windę na dole bo pojechała na dół. Musiałyby szybko zejść niżej i nacisnąć guzik.
Wina nie ruszy się jeśli naciskasz jej przycisk a ona już jest na tym piętrze.
Małego winy tu nie ma żadnej.
Sytuacja wygląda tak, że ta krata powinna samoczynnie się zamykać. Winda nie pojedzie dalej, dopóki krata nie zostanie zasunięta. Jako, że mechanizm jest zjebany (widać na początku filmiku, że dzieciaki ręcznie ją zasuwają, aby ruszyła), to każdy użytkownik windy musi wychodząc, zasunąć ją za sobą, by kolejna osoba, która chce z niej skorzystać mogła ją w ogóle wezwać na dół.
Tak, więc mały chłopiec elegancko się zachował zasuwając ją za, sobą. Natomiast głupi prank odwaliły te dzieciaki, które - wg mnie - celowo zatrzasnęły mu drzwi zamykane, najwyraźniej nie mając wyobraźni czym to zaraz poskutkuje.
Winne jego śmierci są te dzieci.
Te kraty w starych windach zasuwa sie recznie.
Małego winy tu nie ma żadnej.
Sytuacja wygląda tak, że ta krata powinna samoczynnie się zamykać. Winda nie pojedzie dalej, dopóki krata nie zostanie zasunięta. Jako, że mechanizm jest zj***ny (widać na początku filmiku, że dzieciaki ręcznie ją zasuwają, aby ruszyła), to każdy użytkownik windy musi wychodząc, zasunąć ją za sobą, by kolejna osoba, która chce z niej skorzystać mogła ją w ogóle wezwać na dół.
Tak, więc mały chłopiec elegancko się zachował zasuwając ją za, sobą. Natomiast głupi prank odwaliły te dzieciaki, które - wg mnie - celowo zatrzasnęły mu drzwi zamykane, najwyraźniej nie mając wyobraźni czym to zaraz poskutkuje.
Winne jego śmierci są te dzieci.
Co ty pierdolisz za głupoty xD we wszystkich windach tego typu kratę właśnie zasuwa się ręcznie i jest to najbezpieczniejsze rozwiązanie. Winda nie pojedzie póki nie jest zasunięta krata i póki drzwi szybu nie będą zamknięte. Jedynym problemem było to że inżynier nie przewidział że między zamkniętą kratę i zamknięte drzwi zmieści sie gówniak- to wszystko. Sam mam w pracy kilka takich wind i faktycznie najbardziej wkurwa jak jakiś ukrainiec nie zamknie kraty i trzeba zapierdalać po schodach xD
Nie wydaje mi się że one go zabiły tylko ktoś kto wezwał windę na dole bo pojechała na dół. Musiałyby szybko zejść niżej i nacisnąć guzik.
Wina nie ruszy się jeśli naciskasz jej przycisk a ona już jest na tym piętrze.
Kurwa, przeciez wyraznie widac ze winda jedzie w górę, skoro pietra przesuwaja sie w dół
Nie mowiac juz o tym ze wyswietla sie w kabinie z 4 na 6 pietro
Ciekawość zabiła kota.
Sam byłem takim dzieckiem. Dobrze, że takiej windy nie mieliśmy w bloku.
U mnie w mieście kilkanaście lat temu, w sąsiednim bloku ktoś wywalił szybę w windzie. Jakiś dzieciak wsadził tam głowę, winda ruszyła... No i reszty można się domyśleć.
Przejebane bo gówniak spadł z 4 piętra to sa male szanse że przeżył z 1 nic by mu sie nie stalo z 2 cos pewnie by sobie mógł połamac z 3 raczej by to przeżył jeśli dostałby szybka pomoc z 4 szanse są już małe moim zdaniem chociaż to jest dziecko więc niska masa może cos pomogła
Naprawdę myślisz, że spadnięcie z jakiegokolwiek piętra to w tym przypadku problem? Mi się zdaję, że największym problemem tego chłopca było.... no nie wiem, może wyciśnięcie mózgu z jebanej czaszki jak z tubki kurwa pasty?!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów