📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Totalnie pojebane zwłaszcza z myślą, że te dzieciaki pewnie jeszcze później szukały gdzie się koleżka im schował i nie wiedziały że go zabiły
Zadziwia mnie konstrukcja tej windy. Inzynierowie, przybywajcie!
"Totalnie pojebane zwłaszcza z myślą, że te dzieciaki pewnie jeszcze później szukały gdzie się koleżka im schował i nie wiedziały że go zabiły"
Wzruszyłem się . . .
Wzruszyłem się . . .
Sam byłem takim dzieckiem. Dobrze, że takiej windy nie mieliśmy w bloku.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Sam byłem takim dzieckiem. Dobrze, że takiej windy nie mieliśmy w bloku.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Żem się wzruszył.
Co na obiad ?
Co na obiad ?
Można z niego makaron wykroić.
Jacek i placek
Mogę oglądać flaki na drodze i nawet słoiki w dupie, ale dzieciaków zawsze mi szkoda.
To one zamknely mu drzwi przed nosem? Bo nie wiem czy sam tam utknal czy mu zamkneli te drzwi. Moze on nie zdążył wyjsc przed zamknięciem tych drzwi? Czy ta metalowa zasuwa sie tez zatrzaskuje? Jakiś bystrzacha wie?
Gdy gówniaki sąsiada będą chciały same bawić się w windzie to nie będę im zabraniał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów