📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest gdzieś może co zostało z tego chłopca?
No jest to dość mocny materiał
A najgorsze jest to jak te drzwi się zamykają i ci co mają IQ większe niż pomarańcz już wiedzą co się za chwilę wydarzy. Myślę że to dziecko nie było świadome co będzie za chwilę aż winda nie ruszyla. Tak spokojnie stał. Zawsze ruszają mnie filmiki w których giną dzieci. Już możecie mnie nazywać internetową pizdą
Nareszcie konkretny sadol
gacu37 napisał/a:
ci co mają IQ większe niż pomarańcz
No Ty masz na pewno mniejsze niż "pomarańcz"
Przynajmniej z tą pizdą masz rację.
Jednego cygana mniej.
Wystarczy spojrzeć na kraj pochodzenia materiału i wszystko jasne.
suborg napisał/a:
Ciekawe czy przeżył?
Przeżył, obecnie pracuje jako reklama naleśnikarni i robi za ich maskotkę
gacu37 napisał/a:
Zawsze ruszają mnie filmiki w których giną dzieci. Już możecie mnie nazywać internetową pizdą
Skorzystam ze sposobności Ty internetowa pizdo.
Na śmierć dziecka nie ma 'mocnych'. A Ci co uważają się za takich to po prostu kłamią
Kawał ze mnie chłopa ale łezka poszła. I ta jego nieświadomość ci się stanie...
trochę techniki i człowiek z gówno kraju jakim są indie juz się gubi
dumad napisał/a:
Gdy ten chłopczyk staną pomiędzy drzwiami, tylko główny wyłącznik prądu mógł powstrzymać spotkanie ze śmiercią,
Albo odsunięcie tych jebanych krat i wejście do windy.
Małego winy tu nie ma żadnej.
Sytuacja wygląda tak, że ta krata powinna samoczynnie się zamykać. Winda nie pojedzie dalej, dopóki krata nie zostanie zasunięta. Jako, że mechanizm jest zjebany (widać na początku filmiku, że dzieciaki ręcznie ją zasuwają, aby ruszyła), to każdy użytkownik windy musi wychodząc, zasunąć ją za sobą, by kolejna osoba, która chce z niej skorzystać mogła ją w ogóle wezwać na dół.
Tak, więc mały chłopiec elegancko się zachował zasuwając ją za, sobą. Natomiast głupi prank odwaliły te dzieciaki, które - wg mnie - celowo zatrzasnęły mu drzwi zamykane, najwyraźniej nie mając wyobraźni czym to zaraz poskutkuje.
Winne jego śmierci są te dzieci.
Sytuacja wygląda tak, że ta krata powinna samoczynnie się zamykać. Winda nie pojedzie dalej, dopóki krata nie zostanie zasunięta. Jako, że mechanizm jest zjebany (widać na początku filmiku, że dzieciaki ręcznie ją zasuwają, aby ruszyła), to każdy użytkownik windy musi wychodząc, zasunąć ją za sobą, by kolejna osoba, która chce z niej skorzystać mogła ją w ogóle wezwać na dół.
Tak, więc mały chłopiec elegancko się zachował zasuwając ją za, sobą. Natomiast głupi prank odwaliły te dzieciaki, które - wg mnie - celowo zatrzasnęły mu drzwi zamykane, najwyraźniej nie mając wyobraźni czym to zaraz poskutkuje.
Winne jego śmierci są te dzieci.
gacu37 napisał/a:
A najgorsze jest to jak te drzwi się zamykają i ci co mają IQ większe niż pomarańcz już wiedzą co się za chwilę wydarzy. Myślę że to dziecko nie było świadome co będzie za chwilę aż winda nie ruszyla. Tak spokojnie stał. Zawsze ruszają mnie filmiki w których giną dzieci. Już możecie mnie nazywać internetową pizdą
Pomarańcza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów