Trochę przegiął z tym wylegiwaniem się na paleciaku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Gościa zgniata a ta żółta kukiełka ucieszona nagrywa sobie na telefoniku.
Nawet mi go nie szkoda, tak się kończy brak myślenia...
sadfghfdseadfgbdrewsdrfghg
Już myślałem, że zacznie konia walić.
pracuje z chinczykami i oni ciagle powtarzaja "nigga", wie ktos co to znaczy po chinsku? Juz mialem raz zapytac bo oni tylko nigga i nigga.
Podobny przypadek był dawno temu w Stomilu w Wolbromiu. Kolesiowi wciągnęło dyszel od wózka ,wózek go docisnął do ściany i połamał mu żebra. Był tak unieruchomiony ponad godzinę , nie mógł krzyczeć .Dopiero jak kończyła się dniówka znajomy zauważył że winda jest między pietrami.Inaczej zmarłby w cierpieniach. A teraz wisienka na torcie. Facet leczył się ponad 5 miesięcy w szpitalu doszedł do siebie ale mógł jeszcze chorować miesiąc .Wolał jednak iść do pracy bo mu się już nudziło na wolnym. Nie minęło 2 tygodnie jak wózkiem akumulatorowym docisnęli go do ściany .Wtedy już nie oszukał przeznaczenia i zmarł. Historia prawdziwa, pracowałem na tym magazynie. Znałem też żonę tego pechowca.
Sorki przeskoczyła mi ramka i napisałem ten tekst w absurdzie wyżej .Niech pierwszy rzuci kamień ten co zawsze jest nieomylny.
Sorki przeskoczyła mi ramka i napisałem ten tekst w absurdzie wyżej .Niech pierwszy rzuci kamień ten co zawsze jest nieomylny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów