Pielęgniarka dosłownie traci głowę w windzie. Akcja od 0:20. Pod filmikiem zdjęcie z martwą chinką.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nic nie widać...
No i??? Czy gospodarka Chin upadła??? Przyrost naturalny się zmniejszył???
Jak ja kocham ten język,oni ciągle mówią : sam ciong pług
Błyskawiczna śmierć..
Chujowa ta cała poprawność... kto nie chce niby oglądać zmasakrowanego ciała w tv! no kurwa...
Mój wuj zawsze mówił, że za kilkanaście lat w telewizji będą pokazywać walki na śmierć i życie. Po jakoś po obejrzeniu Death Race było.
Mój wuj zawsze mówił, że za kilkanaście lat w telewizji będą pokazywać walki na śmierć i życie. Po jakoś po obejrzeniu Death Race było.
wejście do windy /a poprawnie do dźwigu/ jest strefą śmierci i najwięcej wypadków związanych z dźwigami ma miejsce właśnie tam, najczęściej przez zgilotynowanie. W Krk był przypadek /szukałam w necie coś dla potwierzdenia, ale nie znalazlam ;c/, że właśnie w taki sposób na oczach matki zginęło niemowlę. Przyczyną było naprawdopodobniej zalanie układu elektrycznego/czy jak to się fachowo nazywa/ albo przez jakieś psisko, które akurat tam chciało sobie teren oznakować albo być może przez sprzątaczkę, która byle jak zmywa podłogę. Najbezpieczniej jest w kabinie dźwigu. Zwracajcie uwagę Sadole, jeśli macie w bloku/kamienicy dźwig czy ma aktualną naklejkę potwierdzającą sprawdzenie przez udt i najlepiej przepuszczajcie innych w drzwiach, żeby to im w razie w. odcięło głowę ^^ Pamiętajcie! Safety first!
Dziwna sytuacja trochę. Po co ona tam pchała głowę i w jaki sposób się zakleszczyła? Szkoda, że pół filmu jest zamazane...
ich tam tak jest dużo że nawet w windzie się zabijają.. nie chce wiedziec co oni robią w kiblach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów