18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
CzarnyAdolf 2022-08-22, 21:44 10
Zgłoś
GumowyKurczak 2022-08-22, 21:46 1
Najlepsi są ci wszyscy ludzie biegający po samolocie... gdyby naprawdę doszło do dekompresji to albo by się udusili bo maski tlenowe wypadają tylko nad siedzeniami albo by się potratowali uciekając na koniec samolotu. Swoją drogą zastanawiam się czy jakby wywaliło okno to czy wysysałoby ludzi jak w amerykańskich filmach
Zgłoś
Adrian92 2022-08-22, 21:51
Najprawdopodobniej jakby szyba wyleciała to samolot zacząłby szybko pikowac w dół, wszyscy by zginęli. Możecie mówić o szczęściu. Nawet jakby powietrze wleciało małą dziurką to samolot zacząłby być nadsterowny i musiałby lądować awaryjnie. Panika zasadna, byli krok od śmierci. Wystarczy że gołomb uderzy w okno i pozamiatane.
Zgłoś
Rick83 2022-08-22, 22:02 17
Ty jak i kolega wyżej dostajecie nagrode debila sadistica.pl. Dekompresja to twoja stara z domu się powinna nazywać, nikogo by nie wyssało. Mniej amerykanskich filmów i bedzie ok. Maseczki i tlen ok, ale mniej Jamesa Bonda a wiecej fizyki jełopie.
Adrian92 napisał/a:

Najprawdopodobniej jakby szyba wyleciała to samolot zacząłby szybko pikowac w dół, wszyscy by zginęli. Możecie mówić o szczęściu. Nawet jakby powietrze wleciało małą dziurką to samolot zacząłby być nadsterowny i musiałby lądować awaryjnie. Panika zasadna, byli krok od śmierci. Wystarczy że gołomb uderzy w okno i pozamiatane.

Tlen ok, ale nikogo by nie wyssało z samolotu. Tak, takie coś to tylko w amerykańskich filmach. wyssało
GumowyKurczak napisał/a:

Najlepsi są ci wszyscy ludzie biegający po samolocie... gdyby naprawdę doszło do dekompresji to albo by się udusili bo maski tlenowe wypadają tylko nad siedzeniami albo by się potratowali uciekając na koniec samolotu. Swoją drogą zastanawiam się czy jakby wywaliło okno to czy wysysałoby ludzi jak w amerykańskich filmach

Zgłoś
kamuha 2022-08-22, 22:12 3
miszczkurde napisał/a:

Ja też tam byłem. Jak wrócę do Polski, to wystawię osrane gacie na allegro!

Co tam osrane gacie. Przynajmniej cieplo mieliscie, ja się wymarzłem… siedzialem po drugiej stronie okna.
Zgłoś
marcintutbxl 2022-08-22, 22:16 6
Zbysław napisał/a:

Leciałem w tym samolocie panika była ogromna

Chuja tam leciales to ja lecialem
Zgłoś
Adrian92 2022-08-22, 22:22 1
Rick83 napisał/a:

Ty jak i kolega wyżej dostajecie nagrode debila sadistica.pl. Dekompresja to twoja stara z domu się powinna nazywać, nikogo by nie wyssało. Mniej amerykanskich filmów i bedzie ok. Maseczki i tlen ok, ale mniej Jamesa Bonda a wiecej fizyki jełopie.

Tlen ok, ale nikogo by nie wyssało z samolotu. Tak, takie coś to tylko w amerykańskich filmach. wyssało

Ja nie pisałem że by kogoś wyssało ale samolot by spadł jakby powietrze dostało się do samolotu. Od razu by się samolot zaczął źle zachowywac, kolejne okna by powybijało z ciśnienia i kwestia 2 minut i samolot jest na ziemi.
Zgłoś
Juzwa 2022-08-22, 22:43 2
Ja w kwestii formalnej. Jakby wypierdziało okno, to powietrze by z samolotu wyssało na zewnątrz, a do środka nic by nie wlazło. Ciśnienie w kabinie wtedy spada a nie rośnie. Coś ci się popierdoliło.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Kaszakisza 2022-08-22, 23:26 9
Niedawno jeden z samolotów Emirates leciał 14 godzin z dziurą w kadłubie i nic się nikomu nie stało. W 1988 w jednym samolocie wywaliło kilkumetrową dziurę w kabinie - wyssało tylko jedną Stewardessę, która nie zdążyła się przypiąć i stałą obok. Kilkadziesiąt osób miało obrażenia przez latające szczątki. Samolot wylądował.

Zgłoś
Rick83 2022-08-22, 23:49 11
Przestań się kompromitować, samolot zaczął by się źle zachowywać ??? To tak jak w TVP Szyny były złe i podwozie też było złe. Poczytaj sobie o skokach spadochronowych i o wysokości lotu samolotu. Spadochroniarze to chyba na skrzydle siedzą do tych 10tys metrów bo gdyby otworzyc drzwi (nie okno) to wedlug cb samolot by spadł
Adrian92 napisał/a:

Ja nie pisałem że by kogoś wyssało ale samolot by spadł jakby powietrze dostało się do samolotu. Od razu by się samolot zaczął źle zachowywac, kolejne okna by powybijało z ciśnienia i kwestia 2 minut i samolot jest na ziemi.

Zgłoś
luxpiotr 2022-08-23, 0:01 11
Tylu sadoli w jednym samolocie to nie może być zbieg okoliczności. Co tam robiliście?
Zgłoś
djted 2022-08-23, 0:11 4
marcintutbxl napisał/a:

Chuja tam leciales to ja lecialem

Potwierdzam. Ja bylem tym samolotem
Zgłoś
m................l 2022-08-23, 0:31 5
Adrian92 napisał/a:

W dupie jest, nie na ziemi, zachowywać to ci się już źle zaczęły te 2 komórki we łbie
Zgłoś
boowa1986 2022-08-23, 0:53 3
Adrian92 napisał/a:

Jakby się zaczął źle zachowywać to do kąta, ku przestrodze
Zgłoś
JebacPis100procent 2022-08-23, 6:09 4
Łindoł iz brokyn!! Emerżnsy!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów