📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
szyb akrylowych w samolotach są trzy warstwy właśnie na takie okazje ale rządząca samolotem z szybkiej samo nominacji pani kapitan Sandra Patusiewicz skąd ma o tym wiedzieć..?
Ratunku, Niemcy mnie biją!
Leciałem w tym samolocie panika była ogromna
Szyba jest podwójna oddzielona poliwęglanem ale pojebana zamiast poinformować stewardese to drze ryja i panikę sieje niepotrzebnie
BarmanInternetu napisał/a:
Szyba jest podwójna oddzielona poliwęglanem ale pojebana zamiast poinformować stewardese to drze ryja i panikę sieje niepotrzebnie
Wytłumaczyłem jej manualnie żeby przestała siać panikę i szklarz wstawił nową szybę ale nie miał kitu to wiało ciut
Zbysław napisał/a:
Leciałem w tym samolocie panika była ogromna
Leci kabarecik
ja też miałem mokro w majtach !
Ja też tam byłem. Jak wrócę do Polski, to wystawię osrane gacie na allegro!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów