📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
luxpiotr napisał/a:
Tylu sadoli w jednym samolocie to nie może być zbieg okoliczności. Co tam robiliście?
oszukiwali przeznaczenie bo adrian92 (zwany pieszczotliwie przez mamę, Emerdżensy) razem z Dekompresją i Ciśnieniem chcieli wszystkie okna powybijać. Całe szczęście, że mama kazała mu usiąść na kolanach. Jak by im sie udało to samolot zaczął by się źle zachowywać, a wszyscy wiemy jak kończą niegrzeczne samoloty.
Za taką panikę, po wylądowaniu powinni tego babsztyla obciążyć finansowo za spowodowanie większego zagrożenia
Moja była jest stewardessa w Locie. Ogólnie mówi że jest tam chujnia. Kiedys wracali z Rzymu a okno było uszczeliona szarą taśmą.
Ludzie myślą że w samolotach to jakaś technika kosmiczna. A oni chuj: taśma, trytytki byle na szybko połapać.
Ludzie myślą że w samolotach to jakaś technika kosmiczna. A oni chuj: taśma, trytytki byle na szybko połapać.
Leciałem tym samolotem z moją starą, to ona przejęła dowodzenie i kontrolę nad samolotem, kapitan zaczął wyć ze strachu w kiblu, a stewardessy wyskoczyły bez spadochronów, moja stara wyszła na skrzydło bo akurat robi w carglass i zatkała dziurę w oknie swoim tamponem. dzięki temu dolecieliśmy.
Rick83 napisał/a:
Przestań się kompromitować, samolot zaczął by się źle zachowywać ??? To tak jak w TVP Szyny były złe i podwozie też było złe. Poczytaj sobie o skokach spadochronowych i o wysokości lotu samolotu. Spadochroniarze to chyba na skrzydle siedzą do tych 10tys metrów bo gdyby otworzyc drzwi (nie okno) to wedlug cb samolot by spadł
Nie masz pojęcia o czym mówisz, byłem w takiej sytuacji i cudem przeżyłem bo wyskoczyłem 4 metry nad ziemią jak samolot spadał
Ta panikara z kolonii amerykańskiej powinna w pierwszej kolejności dostać na łeb żeby nie siać niepotrzebnej paniki.
Halman napisał/a:
szyb akrylowych w samolotach są trzy warstwy właśnie na takie okazje ale rządząca samolotem z szybkiej samo nominacji pani kapitan Sandra Patusiewicz skąd ma o tym wiedzieć..?
I panikę sieje. Już bym napisał co ja bym tam, ale ktoś zaraz powie "Oo, ty to byś tam na pewno, chuj ci w dupę krasnal", więc sobie daruję.
Adrian92 napisał/a:
Nie masz pojęcia o czym mówisz, byłem w takiej sytuacji i cudem przeżyłem bo wyskoczyłem 4 metry nad ziemią jak samolot spadał
daj sobie spokój chłopie, już dość się ośmieszyłeś. Każda próba obrócenia tego w żart Cię jeszcze bardziej upokarza... Swoją drogą czasem jadąc 150km/h zdarzy mi się na chwilę opuścić szybę w samochodzie idąc logiką kolegi, może przy 200km/h bądź przy 300 już robi się niebezpiecznie i opuszczenie szyby równa się nagłym ściągnięciem samochodu w bok ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów