Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Lubie żarty, gdzie można w robocie się pośmiać i jest co opowiadać, ale trochę rozsądku...
niech ktoś wstawi fragment z tego niemieckiego filmu o BHP na widlakach, z sceną podnoszenia.
Chomiki sadistica zdechną przez Ciebie, ale służę:
choć wolę to:
W sumie to durnie z nich, osoby z fobiami nie zachowują się do końca racjonalnie, gdy się zestresują, mógł stracić równowagę lub zemdleć i rozjebać sobie łeb, ciekawe czy by nadal śmieszkowali.
Lubie żarty, gdzie można w robocie się pośmiać i jest co opowiadać, ale trochę rozsądku...
To na chuj tam właził?
W sumie to durnie z nich, osoby z fobiami nie zachowują się do końca racjonalnie, gdy się zestresują, mógł stracić równowagę lub zemdleć i rozjebać sobie łeb, ciekawe czy by nadal śmieszkowali.
ja pierdole pare postow wyzej płacz o film z dziećmi z zespołerm dawna w stylu"jakby sie wam uroodziło" teraz o ludzi z fobiami... kurwa nie mam dziecka z dawnem ani zadnej zjebanej fobi i cisne z tych nieudanych genetycznie jednostek bo mnie to śmieszy i chuj.
JEbac współczucie i was. a jak chcecie liste pizdeczek co pomyliły portale wytarczy zobaczyc kto dał "koledze" piwa za ten pedalski komentarz
Jak ma fobie to na chuj tam wylazł??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów