📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
koś pięknego... ciekawe ile kosztuje taki skok z całym przeszkoleniem itp.
szkolić się można samemu... w końcu jak coś nie wyjdzie ze samo-szkoleniem to szkoda kasy na strój nie będzie
Stanowczo polecam oglądać na youtube w 720p
@up
Podejrzewam że % statystyki śmiertelności /wypadków przy tej zabawie wskazywały by na to że jest to bezpieczniejsze niż przechodzenie przez ulice w dużym mieście . Przy takiej zabawie nie skąpi się kasy na trening dobry sprzęt i najlepsze zabezpieczenia. A gdyby często przywalali w ziemie to by było o tym słychać. Na sadolu widziałem tylko jedne filmik jak taki gość przyjebał, ale z tego co pamiętam nawet się mocno nie połamał.
Podejrzewam że % statystyki śmiertelności /wypadków przy tej zabawie wskazywały by na to że jest to bezpieczniejsze niż przechodzenie przez ulice w dużym mieście . Przy takiej zabawie nie skąpi się kasy na trening dobry sprzęt i najlepsze zabezpieczenia. A gdyby często przywalali w ziemie to by było o tym słychać. Na sadolu widziałem tylko jedne filmik jak taki gość przyjebał, ale z tego co pamiętam nawet się mocno nie połamał.
Jak mi się marzy wingsuit :S Szkoda, że w Polsce trzeba zapierdalać rok żeby sobie coś kupić porządnego albo urodzić się bogatym
W Rosji to pewnie gorzałę piją podczas lotu ;D
Tu macie liste osób które zginęły w skokach BASE, oczywiscie to nie są wszyscy.
Mają rozmach skurwysyny
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów