📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Łatwiej byłoby wcisnąć ten korek do środka.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Łatwiej byłoby wcisnąć ten korek do środka.
Byłeś harcerzem? Tam uczą rzeczy podstawowych do przetrwania, jak np. otwieranie piwa paskiem harcerskim.
35i napisał/a:
Byłeś harcerzem? Tam uczą rzeczy podstawowych do przetrwania, jak np. otwieranie piwa paskiem harcerskim.
Dokładnie, nie był harcerzem bo się pewnie komarów bał albo mama mu nie pozwoliła bo on taki delikatny
Ps. W czym oni mieszkają w lepiance z gówna?
Jakby mi kto kazał płacić za naprawę takiej tandety to bym nie wiedział czy się śmiać, płakać, czy wkurwiać. To musieli ci Afrykańscy inżynierowie robić.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
35i napisał/a:
Nie byłem. Nigdy nie lubiłem być dotykanym przez starszych kolegów.
Wyzimlak napisał/a:
Nie byłem. Nigdy nie lubiłem być dotykanym przez starszych kolegów.
Koleżanki też tam były. Pomyliło Ci się z byciem ministrantem.
meloox napisał/a:
Mnie z Zuchów wywalili za pijaństwo
Mnie za palenie
osz kurwa, ale lepianka
A czego się spodziewać, jak oni wynajmują jakąś norę za grosze, w której mieszkają pewnie po sześciu w pokoju. Kultura nakazuje jednak mimo wszystko nie dewastować.
Na bank jakiś poprzednik łatał dziurę zanim się wyprowadził.Teraz wyszła fuszerka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów