📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Zajebiści są a Ci co gadaja negatywnie na nich niech sami tak zagraja i dadzą tu filmik zobaczymy jak o was bedą mówić
hmm, ja je widze na filmie, a Ty? nie widzisz ich?
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Sulic Hauser, z tego, co widzę. Zajebiste wykonanie mają "Smooth Criminal".
zapodajcie namiary na ich filmiki , genialne
@Wiader Idź, przepadnij, bo nie wiesz co gadasz. Jak można ten kawałek wyzwać od dubstepów??... Chciałeś być fajny? Nie wyszło Ci, tak samo jak Twojemu ojcu jak Cię robił.
Nasłuchali się Apocalypticy. No i fałszują trochę jak na mój słuch, ale ogólnie dają radę, elegancko
A ty chciałeś być fajny, więc jeździsz po rodzicach? Jesteś dla mnie nikim. Jebie mnie czy to był drum & bass czy dubstep. Elektroniczne gówno. Typek wrzuca zajebisty filmik, a jakiś gość pod spodem pisze "na temat wiolonczeli" wrzucając elektronike. Co to kurwa miało wspólnego z tymi zajebistymi typami? Podkład? Zagram ci jeden akord na gitarze i go zremixuje i mam to nazwać grą na gitarze? Jesteś jakiś upośledzony czy mi się wydaje?
A ty chciałeś być fajny, więc jeździsz po rodzicach? Jesteś dla mnie nikim. Jebie mnie czy to był drum & bass czy dubstep. Elektroniczne gówno. Typek wrzuca zajebisty filmik, a jakiś gość pod spodem pisze "na temat wiolonczeli" wrzucając elektronike. Co to kurwa miało wspólnego z tymi zajebistymi typami? Podkład? Zagram ci jeden akord na gitarze i go zremixuje i mam to nazwać grą na gitarze? Jesteś jakiś upośledzony czy mi się wydaje?
Mają jakiś album czy to czysta amatorka ?
Grają naprawdę świetnie, kto ma jakies info to PW/Temat.
Grają naprawdę świetnie, kto ma jakies info to PW/Temat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów