📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Przezajebiste. Apocaliptyca była na początku fajna, teraz to się z niej kupa zrobiła. Zresztą, nie każdy kto gra na wiolonczeli jest drugą apokaliptyką.... Jestem zajebiscie rozwalony przez tych dwóch chłopaków. Wie ktoś może, czy mają więcej materiału?(EDIT: znalazłem - 2cellos.com/) A jak słysze, kurwa, gadanie, że machają łbami niż powinni, to mnie chuj strzela.... Aż tak boli, że się tym bawią i to czują?! Kurwa...skończcie z takimi durnymi komentarzam, bo łeb pęka.
Ci kolesie to Luka Sulic i Stjepan (?) Hauser. Macie filmiki, możecie znaleźć ich więcej na YT. Z tego, co widzę nazwali swój duet "2Cellos". Na kanale niżej macie ten filmik i "Smooth Criminal" w ich wykonaniu.
youtube.com/user/2CellosVEVO
youtube.com/user/2CellosVEVO
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów