📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Genialne. Piwo.
Oryginał - Guns N' Roses - Welcome To The Jungle
Zagrasz tak jak te "brudasy"
od_chleba napisał/a:
Jakieś brudasy, sępy jedne z ukulele....
Zagrasz tak jak te "brudasy"
I to właśnie są ludzie z talentem, którzy kochają to co robią i robią to wszędzie. Nawet na ulicy. Nie zapierdalają do jebanych komercyjnych programów typu Mam Talent, żeby zrobić 'show dla ubogich', a później nastolatki zrzucają do takich majty przez głowy. Piwo leci.
Przydalby im sie taki KOLCZAN na smyczki zeby soebie mogli wymieniac je na dluzszych wystepach
@up a gdzie tu masz niby dubstep... nie pisz nic o czym nie masz zielonego pojęcia rozwiń sobie nazwę DNB to dowiesz się jaki to gatunek muzyki. Co do pierwszego klipu mistrzostwo
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
To JEST zajebiste. Co to za formacja?
ten po prawej się telepie jakby ataku padaczki dostał, ale poza tym dają radę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów