📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już miałem pluć na pedała, ale na końcu przyjebał Księciem w Nowym Jorku, to go oszczędzę.
Gitara jest rozstrojona, to raz. Dwa - taki piecyk jest gówniany bo jest tylko i wyłącznie do popierdzenia dla początkującego gitarzysty i jeśli koleś się spodziewał dźwięku jak ze wzmacniaczy Marshalla, to jest naiwny. Niepotrzebne rozwalenie instrumentu, mógłby go komuś oddać, ale skoro postanowił być "fajny" za paręset/kilkaset złotych, to jego sprawa. Tylko, że mu to po prostu nie wyszło.
żenada. wielki mi gitarzysta. Jak nie masz szacunku do sprzętu,nawet gównianego to siusiak ci w pupę. Inny by miał radochę. Poczytaj se czopku na jakich gitarach zaczynał grać Hendrix czy Elvis. Tobie pewnie na komunię rodzice Gibsona kupili ii od razu byłeś pro. Trza było nie kupować,tylko po to by zniszczyć. no,nie zabłysnął ten pan tu. poza tym widzę,że ma półeczkę zastawioną kolekcją pustych opakowań po różnościach. Gość chyba nie wie,że kolekcjonowanie śmieci [puszki,opakowania,pudełka] i wystawianie ich na półeczkach było modne 30 lat temu...
Oglądałem te gitary w Lidlu i za taką kasę jest przyzwoita. Poza tym za niewielkie pieniądze każdą gitarę można podrasować. Piecyk faktycznie zabawkowy, ale to tylko dodatek na początek przygody z gitarą.
no idiota co tu dużo gadać.
po kiego kuja to kupil
I dobrze dziecko dostając, takie gówno prędzej się zniechęci do gry
Żeby kutas palce stracił i marzył aby chociaż na takiej móc zagrać.
pewnie jakiś pedał, któremu mama gitarę kupiła, jestem w internecie, więc niech płonie
pawqus napisał/a:
Moze i jest to najnizsza polka ale i na takich da sie zaczac jezeli ktos ma motywacje i checi.
Najgorszy pomysł to kupno najtańszej gitary początkującamu bo się szybko zniechęci jak mu nic nie będzie wychodziło na tym "tworze"
Ujj mnie ta gitara obchodzi...ale koles to pizda bo potrzebuje dwoch duzych luster z lewej i prawej,bo do garazu wjechac bez tego nie potrafi...
w tych dzinsach wygląda jak menel co przyjezdzają po złom do mnie na budowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów