📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma pojecia o grze i to jest caly zestaw z lidla, na dodatek niszczenie Bogu ducha winnego sprzetu ktory na prawde moglby posluzyc do gry jakiemus mlodemu gitarzyscie badz poczatkujacemu ktory nigdy nie trzymal w rece gitary. Moze i jest to najnizsza polka ale i na takich da sie zaczac jezeli ktos ma motywacje i checi. Material do dupy tak samo jak ten pedofil niszczyciel z filmu. Bez Pozdro
a mógł oddać w ramach gwarancji...
Up
może wybitnym gitarzystą to on nie jest, ale z własnego doświadczenia wiem, że do takiej formy dochodzi się co najmniej kilka miesięcy...
Up
może wybitnym gitarzystą to on nie jest, ale z własnego doświadczenia wiem, że do takiej formy dochodzi się co najmniej kilka miesięcy...
Ten psi pędzel w okularach zaraz się ze śmiecchu posika hihi jak śmiesznie
co za ból dupy...
mi tam sie podobał test, pokazuje jakość produktów lidla, ale chuj tam spinajcie sie dalej
mi tam sie podobał test, pokazuje jakość produktów lidla, ale chuj tam spinajcie sie dalej
kup gitarę z lidla, rozpierdol, nagraj heheszki, za kasę z subów kup denaturat i się upierdol pod ławką...
ty wiesz co to w ogóle jest test? bo ja jedyne co zobaczyłem to zagranie paru dźwięków na nienastrojonej gitarze, nagrywane jakimś syfem i rozpierdolenie wszystkiego, nie wiem gdzie tu jest cokolwiek o jakości tych produktów
a jeżeli oczekujesz że za 300zł czy ile tam to kosztowało dostaniesz jakość fendera czy innego gibsona to się chyba z chujem na łby pozamieniałeś...
no ale zapomniałem że dla większości żeby na czymś grać to musi mieć sprzęt za parę tysi bo inaczej to chuj i nie można wrzucić fotek na fb...
tedwaha napisał/a:
ty wiesz co to w ogóle jest test? bo ja jedyne co zobaczyłem to zagranie paru dźwięków na nienastrojonej gitarze, nagrywane jakimś syfem i rozpierdolenie wszystkiego, nie wiem gdzie tu jest cokolwiek o jakości tych produktów
a jeżeli oczekujesz że za 300zł czy ile tam to kosztowało dostaniesz jakość fendera czy innego gibsona to się chyba z chujem na łby pozamieniałeś...
no ale zapomniałem że dla większości żeby na czymś grać to musi mieć sprzęt za parę tysi bo inaczej to chuj i nie można wrzucić fotek na fb...
albo ten cipek jest taki słaby albo gitara wcale taka zła nie jest bo szybko sie nie połamała...
piwo za WD-40
cos mam z Video ? typa twarz jest taaaaaaka szeroka a reszta nie O_O co jest grane ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów