📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jaś Fasola też tak malował swój pokój
"transport własny czyli cięcie kosztów..." - Nie żadne cięcie kosztów tylko bycie debilem.
Uuuuuu, to nie jakieś tam malowanie, to kapitalny remont po całości...
DupaJasiu123 napisał/a:
Jaś Fasola też tak malował swój pokój
Ale Atkinson pokazał to z humorem, a tu mamy do czynienia ze zwykłym debilem.
mialem podobnie ( ale nie az tak ) jak mi chuj dostawa z kfc droge zajechal
Przewozilam swoim autem chyba wszystko co możliwe na swoją budowę: od cementu, stali, drewna, kabli, peszli i rur, po farby, rozpuszczalniki, pianki i kleje. W moim bagażniku jeździły szlifierki, polerki, maszyny do gładzi, piły, pilarki, kosiarki i spawarki. Nigdy niczego nie uszkodziłam ani w tych sprzętach, ani w samochodzie. Rozumiem, jak ktoś miał wypadek - zdarza się nawet z cudzej winy, ale żeby przez własną nieostrożność, bez nawet stłuczki wyjebać farbę w aucie, to już trzeba chcieć (i nie umieć jej przewozić najwidoczniej)
Nie szkoda mi takich pizd Ile razy widzę na drodze jak jakieś mirasy w passacie/mondeo siedzą we 3, auto zajebane po dach a ten co siedzi z tyłu ma głowę między stopniami drabiny... Ktoś im wjedzie w dupe to mu łeb urwie, ale nie kurwa my tylko kawałek jedziemy nic się nie stanie
lokal.szczecin napisał/a:
mialem podobnie ( ale nie az tak ) jak mi chuj dostawa z kfc droge zajechal
Trzeba było zjeść na miejscu.
Na głupotę nie ma lekarstwa, jakby wziął transport ze skóry to by pewnie rozjebał wszystko wnosząc towar taczkami po schodach
Od czego by tu zacząć haha
Do tego są zdolni tylko pseudo kierowcy srojoty,
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów