cieplejszy wieje wiatr
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
za mioch czasów to się można było spokojnie w parku poruchać ...a teraz gdzie się nie ruszysz to cię nagrają
wali jak moja ostatnia laska wczoraj w nocy
njus napisał/a:
Wali jak matka Penera
twoja matka po spotkaniu z żulami pewnie musi pysk w trawe wycierać
Pener666 napisał/a:
twoja matka po spotkaniu z żulami pewnie musi pysk w trawe wycierać
Prawidłowo. Po rodzicach i rodzince się nie cisnie, ale skoro tamten elitarny gimbus i napinacz zaczął to go powinni zakamieniować.
Dobra odpowiedź. Gratuluję.
Otworzyliśmy okno, zaczęliśmy mu machać i pytać "jak idzie?" to sobie poszedł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów