📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak powinna działać policja. Stanowczo, silnie, brutalnie i skutecznie.
te napisy mnie bardziej rozpierdoliły niż ten cały filmik... przybijanie piątek i żółwiki - heh, za to leci piwo
Niech sobie popatrzą prawilni obrońcy Wiplera, jaki z niego napierdolony żulerski błazen - pełna wersja filmu
Bzdura, to jest jakaś mistyfikacja.
Tutaj jest prawdziwa prawda z nagrań
W- Przemo Wipler PT- policjant PA- policjantka
(W) - jestem posłem, chodźcie się napierdalać! Jesten pijany i was rozjebie w chuj
(PT) - dzień dobry Panie pośle. Od razu Pana poznałem
(PA) - ja także. Całą rodziną głosowaliśmy na Pana. Moje dzieci Pana uwielbiają.
(PT) - puszczę Panu bańkę mydlaną, bo akurat mam przy sobie, niech Pan patrzy jaka duża
Wipler łapie się za twarz, bo mydło zaszczypało go w oczy. Następnie zaczyna uciekać:
(W) - Haaa złapcie mnie psy szmaty dziwki. Nigdy mnie nie złapiecie
(PA) - Stasiu biegnij za nim, bo sobie zrobi krzywdę
(PT) - Panie Przemku. Jest Pan obywatelem i chce Panu służyć, niech Pan zaczeka, prosimy
Wipler kładzie się na ziemi, bo wie, że walka w parterze lepiej mu wychodzi. To doświadczony zawodnik. Jednego razu rozjebał 20 jednostek policji na raz.
(PA) - Stasiu, przytrzymaj panu Przemku głowę, bo ugryzie się w język
(PT) - za bardzo nią macha. Musiał wciągnąć nosen kilogram koki i zapić dwoma litrami wódki. Nie mogę jej chwycić
(PA) - Próbuj dalej, a ja przywiążę pałkę do nóg żeby sobie ich przypadkiem nie połamał.
Koniec nagrania
Tutaj jest prawdziwa prawda z nagrań
W- Przemo Wipler PT- policjant PA- policjantka
(W) - jestem posłem, chodźcie się napierdalać! Jesten pijany i was rozjebie w chuj
(PT) - dzień dobry Panie pośle. Od razu Pana poznałem
(PA) - ja także. Całą rodziną głosowaliśmy na Pana. Moje dzieci Pana uwielbiają.
(PT) - puszczę Panu bańkę mydlaną, bo akurat mam przy sobie, niech Pan patrzy jaka duża
Wipler łapie się za twarz, bo mydło zaszczypało go w oczy. Następnie zaczyna uciekać:
(W) - Haaa złapcie mnie psy szmaty dziwki. Nigdy mnie nie złapiecie
(PA) - Stasiu biegnij za nim, bo sobie zrobi krzywdę
(PT) - Panie Przemku. Jest Pan obywatelem i chce Panu służyć, niech Pan zaczeka, prosimy
Wipler kładzie się na ziemi, bo wie, że walka w parterze lepiej mu wychodzi. To doświadczony zawodnik. Jednego razu rozjebał 20 jednostek policji na raz.
(PA) - Stasiu, przytrzymaj panu Przemku głowę, bo ugryzie się w język
(PT) - za bardzo nią macha. Musiał wciągnąć nosen kilogram koki i zapić dwoma litrami wódki. Nie mogę jej chwycić
(PA) - Próbuj dalej, a ja przywiążę pałkę do nóg żeby sobie ich przypadkiem nie połamał.
Koniec nagrania
Czy wy jesteście pierdolnięci?
Już abstrahując całkowicie od preferencji politycznych - Przemysław Wipler dostał za darmo wpierdol, po czym przez rok był w mediach szkalowany i stawiany w roli tego, który zrobił krzywdę policjantom. Szkalowanie odbywało się od góry do dołu, zaczynając od ministra Sienkiewicza przez tępych dziennikarzy aż do zwykłych komentatorów. Machina propagandy pracowała w najlepsze, kompletnie ignorując to, iż Wipler cały czas domagał się nagrań z monitoringu. Lepiej, minister Sienkiewicz znając to nagranie, wprost kłamał w najlepsze.
Teraz nagranie wychodzi na jaw a wciąż są debile, którzy bronią w tej sytuacji policji. Zaprawdę, zostało wam tylko nasrać do gęby.
Już abstrahując całkowicie od preferencji politycznych - Przemysław Wipler dostał za darmo wpierdol, po czym przez rok był w mediach szkalowany i stawiany w roli tego, który zrobił krzywdę policjantom. Szkalowanie odbywało się od góry do dołu, zaczynając od ministra Sienkiewicza przez tępych dziennikarzy aż do zwykłych komentatorów. Machina propagandy pracowała w najlepsze, kompletnie ignorując to, iż Wipler cały czas domagał się nagrań z monitoringu. Lepiej, minister Sienkiewicz znając to nagranie, wprost kłamał w najlepsze.
Teraz nagranie wychodzi na jaw a wciąż są debile, którzy bronią w tej sytuacji policji. Zaprawdę, zostało wam tylko nasrać do gęby.
Gdybym nie wiedział, że tam jest poseł to pomyślałbym sobie "banda najebanych błaznów dostaje słuszny oklep od policji". W momencie kiedy wiem, że znajduje się tam poseł na sejm RP myślę sobie "szkoda słów".
Naprawdę mam nadzieję, że dożyję dnia kiedy was wszystkich zrozumiem.
Jeszcze nie tak dawno był post z kompilacją wpadek policjantów 2014 i ubolewaliście nad tym jaka to policja u nas jest bezradna bo nie cieszy się szacunkiem społeczeństwa i że powinno im przysługiwać prawo stosowania bardziej radykalnych środków. Innym razem biadolicie o tym jacy to politycy nie są źli, fałszywi i skorumpowani (tak, wiem tylko Korwin jest świetny, na niego nie odważyłbym się powiedzieć złego słowa, bo byście mnie tu zagryźli). Sugerujecie, że to zwykli ludzie i powinni odpowiadać przed prawem jak każdy inny "szary Kowalski".
ALE! Jak tylko pojawia się nagranie, kiedy pijany polityk przeszkadza służbom porządkowym podczas interwencji i dostaje od nich (według mnie zasłużony) wpierdol to narzekacie i łkacie jakby co najmniej 5 oddziałów specjalnych obiło wam całą rodzinę. (Oglądałem to nagranie z 5 razy, nie zauważyłem w żadnym momencie, nawet przed wkroczeniem "pałki" do akcji, żeby Pan Wipler miał chociaż ochotę nie tarmosić się i wykonać polecenie policjantów).
Puenta: Tak, uważałem w gimbazie na ortografii, tl:dr i w ogóle jestem lewakiem bo jak mogę się z wami nie zgadzać, ale opanujcie się ludzie i myślcie sami, niezależnie od tego co wam wkładają do głowy.
PS. Rzadko się udzielam, ale musiałem to z siebie wyrzucić.
Jeszcze nie tak dawno był post z kompilacją wpadek policjantów 2014 i ubolewaliście nad tym jaka to policja u nas jest bezradna bo nie cieszy się szacunkiem społeczeństwa i że powinno im przysługiwać prawo stosowania bardziej radykalnych środków. Innym razem biadolicie o tym jacy to politycy nie są źli, fałszywi i skorumpowani (tak, wiem tylko Korwin jest świetny, na niego nie odważyłbym się powiedzieć złego słowa, bo byście mnie tu zagryźli). Sugerujecie, że to zwykli ludzie i powinni odpowiadać przed prawem jak każdy inny "szary Kowalski".
ALE! Jak tylko pojawia się nagranie, kiedy pijany polityk przeszkadza służbom porządkowym podczas interwencji i dostaje od nich (według mnie zasłużony) wpierdol to narzekacie i łkacie jakby co najmniej 5 oddziałów specjalnych obiło wam całą rodzinę. (Oglądałem to nagranie z 5 razy, nie zauważyłem w żadnym momencie, nawet przed wkroczeniem "pałki" do akcji, żeby Pan Wipler miał chociaż ochotę nie tarmosić się i wykonać polecenie policjantów).
Puenta: Tak, uważałem w gimbazie na ortografii, tl:dr i w ogóle jestem lewakiem bo jak mogę się z wami nie zgadzać, ale opanujcie się ludzie i myślcie sami, niezależnie od tego co wam wkładają do głowy.
PS. Rzadko się udzielam, ale musiałem to z siebie wyrzucić.
Frajer i tyle. Mógł nie startować z łapami to by go jeszcze do domu odwieźli, ba na dziwki jak by sobie zażyczył to też by pojechali i poczekali aż skończy. Żonę w domu pewnie też napierdala, jak na katolika przystało
Wszystkie prawackie śmiecie powinny regularnie zaliczać taki wiplerdol.
@up dobra weź idź lepiej wylizać dupę swojemu chłopakowi
To nie może być cały film. Nie widać jak Wipler pobił policjantów, a przecież było jasno powiedziane że pobił. Mundur policjantowi poszarpał, a też nie widać.
booore napisał/a:
To nie może być cały film. Nie widać jak Wipler pobił policjantów, a przecież było jasno powiedziane że pobił. Mundur policjantowi poszarpał, a też nie widać.
Kilka postów wyżej masz wklejony przeze mnie link do całego nagrania, na którym widać żulerskie machanie łapami Wiplera.
Musieliśmy w szpitalu wezwać policję do pacjenta który był najebany i rozrabiał. Policjanci jak przyjechali to nie jebali na oślep gazem tylko najpierw spokojnie kilka razy wezwali gościa żeby się ogarnął a mało powiedziane że typ był agresywny. Cała akcja zakończyła się zagazowaniem izby przyjęć ale moment od początku do użycia gazu trwała dłużej niż ten filmik.
Policjant ma OGROMNE uprawnienia w tym kraju - może przyjebać komuś pałą przez głowę, zabić i jak ma świadków że musiał to nikt mu nic nie zrobi. Oczywiście od tego ma pacynę żeby wiedzieć kiedy powinien zastosować te środki przymusu i ponosić konsekwencję jak podejmie chujową decyzję.
Policjant ma OGROMNE uprawnienia w tym kraju - może przyjebać komuś pałą przez głowę, zabić i jak ma świadków że musiał to nikt mu nic nie zrobi. Oczywiście od tego ma pacynę żeby wiedzieć kiedy powinien zastosować te środki przymusu i ponosić konsekwencję jak podejmie chujową decyzję.
Sinus napisał/a:
Kurwa nawet ja myślałem, że się Wipler po ludzku najebał, zrobił zadymę i słusznie dostał oklep a tu na serio za darmo mu wjebali.
Kurwa, dali go na glebe i zamiast leżeć spokojnie to wierzga nogami jak pojebany, byle by kogos w ryj pierdolnąć. Faktycznie za nic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów