📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Dlaczego w Polsce wszyscy ludzie jak ślepe kury podążają za kłamstwami mediów? A nagle jak się okaże, że byli okłamywani to masują pupkę i mówią, nic się nie stało, raz w dupe to nie murzyński naród...
Ja nie raz dostałem wpierdol od niebieskich ludzików. I co? A ten płacze jak mała pieprzona dziewczynka.
I dobrze. Każdemu chujowi z wiejskiej powinni tak wjebać i ujebać te ich kurwa wypłaty.
Kurwa nawet ja myślałem, że się Wipler po ludzku najebał, zrobił zadymę i słusznie dostał oklep a tu na serio za darmo mu wjebali.
@up
no chyba kurwa wyświetla Ci się jakimś cudem dodatkowe pół minuty przed tym co wyświetla się mi
no chyba kurwa wyświetla Ci się jakimś cudem dodatkowe pół minuty przed tym co wyświetla się mi
Za darmo nie dostał, pomimo, że głosuję na KNP to tu dostał wpierdol bo się stawiał, ilekroć policjantka zostawiała Wiplera w rekach swojego kompana to on starał się wyswobodzić. A teraz dla równowagi, by czerwone lewactwo się nie jarało: 1. Wipler nie głosował za podnoszeniem podatków, 2. DUST DEVIL spłoniesz za czerwoną chcicę.
@up jak smiechłeś to teraz [chuj z ostrzeżeniem] wypierdalaj frajerze z takim gimbusiarskim językiem. "śmiechłem" co za patologia umysłowa tak mówi w ogóle?
Dokładnie @Gitarzysta, wypierdalaj jebany cwelu!
Policeman napisał/a:
@up jak smiechłeś to teraz [chuj z ostrzeżeniem] wypierdalaj frajerze z takim gimbusiarskim językiem. "śmiechłem" co za patologia umysłowa tak mówi w ogóle?
Heheszki xD [iksDe] czo ten Polisman to ja nawet nie huehuehue. Nie nerwuj się ejj xDD1!
997 ten numer to kłopoty
nawet jeżeli wipler wypuścił to by zrobić 'hałas' przed wyborami to robi dobrze
policja, która nadużywa władzy nie służy wiernie narodowi...
a dust devil to czerwony ćwok i niech spierdala
nawet jeżeli wipler wypuścił to by zrobić 'hałas' przed wyborami to robi dobrze
policja, która nadużywa władzy nie służy wiernie narodowi...
a dust devil to czerwony ćwok i niech spierdala
Rozjebało mnie to "raz, dwa, trzy, Korwin!".
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów