A co oni kurwa są, upośledzeni czy są psami? Chyba powinien potrafić jeden z drugim obezwładnić najebanego typa, a jak sobie nie radzą w 10 to jak o nich świadczy? Skopali go i spałowali, żeby ukryć swoją nieudolność a cała medialna paplanina, łącznie z tym chujem sienkiewiczem na czele o tej sytuacji świadczy tylko o wspaniałości naszych mediów.
Macie sposób, jak zajebać kolejny portal. Już jest zajebany reklamami dla dzieci. Wciąż się nazywa sadistic.
Popierdolce nawet targetu nie znacie.
jebać lewaków, z lamusami się nie pieścić
mam się streścić słuchaj pierwszej części
KNP prosto z ulicy wieści
janusz i jego ziomki nikt gorszy nikt lepszy
jestem po to by prawdę przynieść ci
rządowe ścierwo to wróg największy
twarda bania i zaciśnięte pieści
uwalniam wolny rynek, gdy atmosfera się zagęści
Po pierwszym machaniu łapami powinni użyć paralizatora i byłoby po krzyku.
Twój ojciec też tak mówił gdy cię pierwszy raz zobaczył 15 lat temu
www.wypierdolenizewsządgówniarzepodszywjącysiępodkucapolskośćinarodowść.szmaciarze.bezgroszaprzydupie.pl
I kurwa COM.
Ki chuj tu moderował, to jakaś tajemnica?
Piwler-awanturnik bierze przykład ze swojego przełożonego, który policzkuje europarlamentarzystów. Skoro zwykłe politykowanie nie przynosi skutków, trzeba zacząć otaczać się skandalem, awanturować i wszczynać burdy. Wie to i Britney Spears, i Krul, i prostak Stonoga, i najwyraźniej sam Wajper.
Mam wrażenie, że KNP na ogół cieszy się szacunkiem wśród kuców, ponieważ żeruje na negatywnych emocjach i ucieka się do skurwysyństwa. Tania złośliwość, prymitywne zaczepki, szczeniackie odzywki, prostactwo (zawsze beka z Kurwełę dłubiącego w nosie w trakcie publicznych wystąpień) i niemające granic chamstwo to olej napędowy tej gównianej formacji.
Kucyki potem oglądają i myślą: "hehe, ale mu dojebał".
Najbardziej irytuje mnie ukute przez kurwinistów sformułowanie "masakrowania lewaków". Podziękujmy Korwinowi, że zwykłą tolerancję, szacunek dla demokracji oraz względną równość (słowem lewicowość i resztki człowieczeństwa) uczynił rzeczą, której należy się wstydzić. Wiadomo, lepiej być mizoginem, wsiurem i prymitywnym pyskaczem (czyt. KNP i jego elektorat).
Nie moje, ale podpisuję się pod tym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów