📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rozumiem, że ten materiał będzie dziś wieczorem we wszystkich serwisach informacyjnych.... Nie... co ja pierdolę..
Koleś zawsze wygląda tak jakby miał zaraz się popłakać.
Pewnie pojawi się w telewizji ale będzie to tylko krótka migawka i zdanie wyrwane z kontekstu. Przeciętny obywatel uwierzy w każdą manipulację.
krzyks napisał/a:
Rozumiem, że ten materiał będzie dziś wieczorem we wszystkich serwisach informacyjnych.... Nie... co ja pierdolę..
Pewnie pojawi się w telewizji ale będzie to tylko krótka migawka i zdanie wyrwane z kontekstu. Przeciętny obywatel uwierzy w każdą manipulację.
Wipler to ciota która po "lampce wina" dostaje szału... a paru zdań na pamięć nawet małpę nauczysz, np małpę taką jak Wipler...
István Báthory napisał/a:
Bo tu i śmiać się nie ma z czego...
Podobnie się wyłamał jak ś.p. Lepper. Dobrze mówi, sam zainteresowałem się tym tematem i z ciekawości czekałem na wydarzenia o 15:50 na polsacie. O tej wypowiedzi niemieckiego europosła nie było ani słowa.
Co by nie mówić o Wiplerze. Jutro miała być manifestacja. Ale według Metro (Organ Gazety Wyborczej) to miała być manifestacja neonazistów. Jakich k... neonazistów??? PRZECIWNIKÓW IMIGRACJI! W kształcie takim w jakim nam narzucają rządy Francji, Niemiec itp. Dla Masy co miesiąc jest zgoda i blokują wtedy całe centrum miasta. I wtedy jest w porządku!
w tv można taki mix odjebać że goździkowa będzie całe życie na apapie zapierdalać a lech kaczyński sprzedaje używane części od tupolewa w tajdze a to wszystko widział specjalny magiczny reporter tvn który był na daczy w nowosybyrsku
następnie to przechodzi na referendum wszyscy się pod tym podpisują i ktoś tam popełnia samobójstwo strzelając sobie 3 razy w brzuch i 2 w głowę w swoim domu z nielegalnie posiadanej broni swojego sąsiada który ma konszachty z diabłem oraz konkurencyjnymi partiami politycznymi
następnie to przechodzi na referendum wszyscy się pod tym podpisują i ktoś tam popełnia samobójstwo strzelając sobie 3 razy w brzuch i 2 w głowę w swoim domu z nielegalnie posiadanej broni swojego sąsiada który ma konszachty z diabłem oraz konkurencyjnymi partiami politycznymi
Oby sie na samobojstwo nie pochorowal od tego gadania
To ten pijaczyna co stawiał się do policji?
István Báthory napisał/a:
...dlatego milion razy powtarzam matce zeby nie wierzyla telewizji,bo oni pokazuja co leming ma zobaczyc. Koniec,kropka...
Ale tam bydło rozpasane i zblazowane w tym sejmie "Nobody gives a fuck"
ja to nie mogę takich rzeczy oglądać bo mam ochote ich wszystkich powystrzelać jak kaczki
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów