18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
k................s 2015-09-11, 16:53 1
Rozumiem, że ten materiał będzie dziś wieczorem we wszystkich serwisach informacyjnych.... Nie... co ja pierdolę..
Zgłoś
~Blackhunter 2015-09-11, 16:55 8
Koleś zawsze wygląda tak jakby miał zaraz się popłakać.

krzyks napisał/a:

Rozumiem, że ten materiał będzie dziś wieczorem we wszystkich serwisach informacyjnych.... Nie... co ja pierdolę..

Pewnie pojawi się w telewizji ale będzie to tylko krótka migawka i zdanie wyrwane z kontekstu. Przeciętny obywatel uwierzy w każdą manipulację.
Zgłoś
osa79 2015-09-11, 16:57
Wipler to ciota która po "lampce wina" dostaje szału... a paru zdań na pamięć nawet małpę nauczysz, np małpę taką jak Wipler...
Zgłoś
GryzekPL 2015-09-11, 16:58 1
@krzyks
Dziś rano puścili kawałek na TVN 24
Zgłoś
k................s 2015-09-11, 16:58 4
István Báthory napisał/a:

Bo tu i śmiać się nie ma z czego...
Zgłoś
soulbinger 2015-09-11, 16:59
Podobnie się wyłamał jak ś.p. Lepper. Dobrze mówi, sam zainteresowałem się tym tematem i z ciekawości czekałem na wydarzenia o 15:50 na polsacie. O tej wypowiedzi niemieckiego europosła nie było ani słowa.
Zgłoś
Verbatim369 2015-09-11, 17:01 3
Co by nie mówić o Wiplerze. Jutro miała być manifestacja. Ale według Metro (Organ Gazety Wyborczej) to miała być manifestacja neonazistów. Jakich k... neonazistów??? PRZECIWNIKÓW IMIGRACJI! W kształcie takim w jakim nam narzucają rządy Francji, Niemiec itp. Dla Masy co miesiąc jest zgoda i blokują wtedy całe centrum miasta. I wtedy jest w porządku!
Zgłoś
j................3 2015-09-11, 17:05
w tv można taki mix odjebać że goździkowa będzie całe życie na apapie zapierdalać a lech kaczyński sprzedaje używane części od tupolewa w tajdze a to wszystko widział specjalny magiczny reporter tvn który był na daczy w nowosybyrsku
następnie to przechodzi na referendum wszyscy się pod tym podpisują i ktoś tam popełnia samobójstwo strzelając sobie 3 razy w brzuch i 2 w głowę w swoim domu z nielegalnie posiadanej broni swojego sąsiada który ma konszachty z diabłem oraz konkurencyjnymi partiami politycznymi
Zgłoś
NieLubjeLudzji 2015-09-11, 17:06 1
Oby sie na samobojstwo nie pochorowal od tego gadania
Zgłoś
m................0 2015-09-11, 17:20
To ten pijaczyna co stawiał się do policji?
Zgłoś
meloox 2015-09-11, 17:20 1
István Báthory napisał/a:

Pewnie pojawi się w telewizji ale będzie to tylko krótka migawka i zdanie wyrwane z kontekstu. Przeciętny obywatel uwierzy w każdą manipulację.

...dlatego milion razy powtarzam matce zeby nie wierzyla telewizji,bo oni pokazuja co leming ma zobaczyc. Koniec,kropka...
Zgłoś
m................0 2015-09-11, 17:22
Ale tam bydło rozpasane i zblazowane w tym sejmie "Nobody gives a fuck"
Zgłoś
kalijanek 2015-09-11, 17:25 2
ja to nie mogę takich rzeczy oglądać bo mam ochote ich wszystkich powystrzelać jak kaczki

Tu i teraz.
Zgłoś
Crossblade 2015-09-11, 17:40
...obcy kapitał,rurociąg, imigranci, ustawa 1066....to się układa w jedną całość. Surwysyny nas systeatycznie niszczą. Kto tego nie rozumie to pierdolony idiota głosujący na PO1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów