📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obciach, to jak twój stary leży najebany przed drzwiami do klatki schodowej, dodatkowo zalane są jego spodnie, oczywiście ciepłym moczem. Co Ty, kurwa, możesz wiedzieć o obciachu?
Staradupanakanapie napisał/a:
Obciach, to jak twój stary leży najebany przed drzwiami do klatki schodowej, dodatkowo zalane są jego spodnie, oczywiście ciepłym moczem. Co Ty, kurwa, możesz wiedzieć o obciachu?
Trudne sprawyyyyyy
chociaz sie bawia nie siedza pod komputerem
Podejście autora trochę z gatunku "nie mogę się dobrze bawić, bo co somsiedzi powiedzo?". Dużo przyjemniej się żyje, jak po prostu ma się w dupie opinię innych o sprawach, które ich nie dotyczą.
ja uważam że taki typ to dobra reklama, od razu grupka ludzi się zbiera w około
jak dla mnie , to ta kobieta w tym czasie, robiła wpisy na fejsie
kurwa....jeszcze jak by miał wrażenie przeciążenia to rozumiem....ale małpie założyli monitor na łeb i już odpierdala
Każdy kto miał to gówno na głowie wie, że to nie jest ani trochę realistyczne. Facet po prostu aktorzy.
whorstsideoflife napisał/a:
kurwa....jeszcze jak by miał wrażenie przeciążenia to rozumiem....ale małpie założyli monitor na łeb i już odpierdala
Ty chyba VR nigdy na ryju nie miałeś Kiedyś nakurwiałem w taką gierę co się nakurwiało w jakichś klaunów z pistoletów jadąc w jakimś wózku identyko jak rolerkoster i te odruchy to właśnie przygotowanie ciała na dane przeciążenie, gibałem się tak samo, tak najczęściej mają ludzie którzy już kiedyś jechali prawdziwym. Kurwa tak zajebiście się bawiłem że aż się z krzesła spierdoliłem.
@up pograsz trochę na kompie, to się przyzwyczaisz do technologii.
Velture napisał/a:
Pozdrawiam Jaszczura
Pierwsze wrażenia (nawet i kolejne) osób które nie są za bardzo w temacie i nigdy nie korzystały z VR takie właśnie są. Nawet i mi wypierdala błędnik przy prostych tytułach, grach dla dzieci. Jest frajda i wcale się nie dziwię ich reakcji.
@up: To zależy od człowieka.
Część, tak jak ja ma kompletnie wyjebane, część potrafi się przewrócić przy najprostszym rollercoasterze.
Uwielbiam patrzeć na klientów gdy zwiedzają w VR moje projekty. Najlepsi są prezesi 40-50 lat którzy nigdy nie liznęli gier i to jak próbują zachować "szyk" jednocześnie się gibiąc
Część, tak jak ja ma kompletnie wyjebane, część potrafi się przewrócić przy najprostszym rollercoasterze.
Uwielbiam patrzeć na klientów gdy zwiedzają w VR moje projekty. Najlepsi są prezesi 40-50 lat którzy nigdy nie liznęli gier i to jak próbują zachować "szyk" jednocześnie się gibiąc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów