a to peszek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
Za 18 milionów. Łądnie sobie w kulki lecą, ciekaw jestem od kiedy w pakiet strony internetowej zalicza się nowe wyposażenie gabinetu jakiegoś zarządcy, nowe służbowe auto czy, sytuacja o której kiedyś słyszałem, 180 metrowy gabinet z sypialnią i 30 metrową łazienką. Tylko sie kurwa ciśnie na usta, a pieść w ryje tych złodziei.
Wpisywałem ,,Do you speak English?""kilka razy i tylko mi śmigała ikonka ładowania strony.
Co cie podkusiło do odwiedzenia strony piramidy finansowej...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Co cie podkusiło do odwiedzenia strony piramidy finansowej...
He want to communicate in ODER LANGŁICZES
średnia emerytura w Polsce to jakieś 1 600 zł brutto
czyli woleli wydać 18 000 000zł na gówno które rozumie i mówi tylko po polsku, niż te pieniądze dać ponad jedenastu tysiącom ludzi przez miesiąc (albo ponad 900 osobom przez rok) , a potem pierdolą że nie mają kasy na emerytury!!
czyli woleli wydać 18 000 000zł na gówno które rozumie i mówi tylko po polsku, niż te pieniądze dać ponad jedenastu tysiącom ludzi przez miesiąc (albo ponad 900 osobom przez rok) , a potem pierdolą że nie mają kasy na emerytury!!
Jestem ciekaw czemu miało by to znać angielski skoro jest to pracownikiem polskiego urzędu skarbowego gdzie obowiązuje język polski!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów