18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Radzimierz 2012-06-21, 22:14 1
Warto zadawać pytania:

No to kto chętny pomóc w wyrobieniu opinii?
Zgłoś
ozzy88 2012-06-23, 10:00

"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
Zgłoś
szponiasty 2012-06-28, 20:09 17
Na co idą pieniądze podatników i dlaczego musimy pracować do 67?

Zgłoś
radkow 2012-06-28, 21:30
Kurwa po prostu...
Zgłoś
ODkarzacz 2012-06-28, 21:35 1
Za 18 milionów. Łądnie sobie w kulki lecą, ciekaw jestem od kiedy w pakiet strony internetowej zalicza się nowe wyposażenie gabinetu jakiegoś zarządcy, nowe służbowe auto czy, sytuacja o której kiedyś słyszałem, 180 metrowy gabinet z sypialnią i 30 metrową łazienką. Tylko sie kurwa ciśnie na usta, a pieść w ryje tych złodziei.
Zgłoś
Robajson 2012-06-28, 22:20
Wpisywałem ,,Do you speak English?""kilka razy i tylko mi śmigała ikonka ładowania strony.
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2012-06-28, 23:06
Spróbuj tak:

-Du ju spik inglisz?

Zapewne odpowie:

-Jes ofkors

Come to papa
Zgłoś
Nap_Limak 2012-09-18, 1:03 8
I guess not.

Cały Czas Stoi
Zgłoś
AdmirałFloty 2012-09-18, 1:14
Co cie podkusiło do odwiedzenia strony piramidy finansowej...

JEBAĆ
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
ll_Mario_ll 2012-09-18, 1:38 1
kaspersky16 napisał/a:

Co cie podkusiło do odwiedzenia strony piramidy finansowej...

He want to communicate in ODER LANGŁICZES
Zgłoś
FoxBlade 2012-09-18, 1:40
- Are you Polish?
- Sam sobie poliż!
Zgłoś
nuker92 2012-09-18, 2:13
średnia emerytura w Polsce to jakieś 1 600 zł brutto

czyli woleli wydać 18 000 000zł na gówno które rozumie i mówi tylko po polsku, niż te pieniądze dać ponad jedenastu tysiącom ludzi przez miesiąc (albo ponad 900 osobom przez rok) , a potem pierdolą że nie mają kasy na emerytury!!
Zgłoś
tothic 2012-09-18, 2:31 1
Majne Borze
Zgłoś
ramiltor 2012-09-18, 3:46
Jestem ciekaw czemu miało by to znać angielski skoro jest to pracownikiem polskiego urzędu skarbowego gdzie obowiązuje język polski!
Zgłoś
bartekmmm 2012-09-18, 12:41
Akcent rozpierdala.

Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów