a to peszek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Wpisz : ,,Obliż mi kutasa"
Kolejna super zabawa z botem, którego poziom inteligencji jest podobny do poziomu gimbusa. Czyli i tak nic się nie dowiesz, a on ci będzie pierdolił bez sensu. Podobno najlepiej z tych wszystkich botów wypada cleverbot.
- Dlaczego mnie okradacie?
- Przykro mi, proszę sprecyzować pytanie, Zakład Ubezpieczeń Społecznych posiada tak wiele oddziałów, zatrudnia tak wielu specjalistów, że trudno jest stwierdzić bez szczegółowych ustaleń gdzie przepadają pana pieniądze.
- Przykro mi, proszę sprecyzować pytanie, Zakład Ubezpieczeń Społecznych posiada tak wiele oddziałów, zatrudnia tak wielu specjalistów, że trudno jest stwierdzić bez szczegółowych ustaleń gdzie przepadają pana pieniądze.
No kurwa dziwne bardzo, że akurat w grupie osób ubezpieczonych. Nawet pisać nie umieją, a co dopiero emerytury wydawać. Banda skurwysynów.
"Czy wiesz, że najwięcej negatywnych ocen na temat ZUS jest w grupie osób ubezpieczonych, z których co piąty nie kontaktuje się z nami?".
No kurwa dziwne bardzo, że akurat w grupie osób ubezpieczonych. Nawet pisać nie umieją, a co dopiero emerytury wydawać. Banda skurwysynów.
Ale będą miały gimbusy używanie. To jak dać małpie dwa patyki i patrzeć jak się bawi.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
UŻYTKOWNIK:
co ty mówisz?
WIRTUALNY DORADCA:
Niestety nie wiem co.
no zabiła mnie, dali bota ktory nie wie co gada... i na koniec takst od niej:
"Liczby są bezwzględne: do tej pory przeciętny emeryt dostawał 60-70 proc. swojej pensji, w nowym systemie dostanie 40 proc. Jeśli obecni czterdziestolatkowie chcą przejść na emeryturę w wieku 55-60 lat, CZEKA ICH BIEDA!!! Lekarstwem jest praca do siedemdziesiątki. Ale będzie możliwa, jeśli pomyślimy o tym zawczasu."Jeśli zainteresował Cię ten fragment artykułu "Starości nie będzie. Niestety.", przeczytaj całość - znajdziesz go tutaj. Wyjaśnia on konsekwencje przechodzenia na emeryturę zbyt wcześnie oraz dlaczego warto dłużej pracować.
czyli wiedza ze nas okradaja
co ty mówisz?
WIRTUALNY DORADCA:
Niestety nie wiem co.
no zabiła mnie, dali bota ktory nie wie co gada... i na koniec takst od niej:
"Liczby są bezwzględne: do tej pory przeciętny emeryt dostawał 60-70 proc. swojej pensji, w nowym systemie dostanie 40 proc. Jeśli obecni czterdziestolatkowie chcą przejść na emeryturę w wieku 55-60 lat, CZEKA ICH BIEDA!!! Lekarstwem jest praca do siedemdziesiątki. Ale będzie możliwa, jeśli pomyślimy o tym zawczasu."Jeśli zainteresował Cię ten fragment artykułu "Starości nie będzie. Niestety.", przeczytaj całość - znajdziesz go tutaj. Wyjaśnia on konsekwencje przechodzenia na emeryturę zbyt wcześnie oraz dlaczego warto dłużej pracować.
czyli wiedza ze nas okradaja
GriszaSnk, mogłeś wpisać "czemu tak bardzo chcesz mi obciągnąć?" (czy coś w ten deseń). Dostałbyś z 800 piw od bananowych gimbusów
@DiesIrae Usunąłbyś chociaż ten żenujący napis Kwejk.pl
@Diesirae życzę Ci dobrego preparatu do czyszczenia LCD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów