Jest to pokaz dźwięku 3D dlatego koniecznie musicie mieć do tego słuchawki. Najlepiej zamknąć oczy, uruchomić wyobraźnię i zrobić głośniej. Enjoy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Cała sztuka to rejestrator z separowanymi kanałami dwa dobre mikrofony.
virtualbarber.org/ jest jeszcze kilka innych.
dosyc stare, ale w dalszym ciagu bardzo dobre.. strasznie bylem tym zajarany jak pierwszy raz tego sluchalem z 2 lata temu..
Pod koniec przeszly mnie ciarki i czulem oddech na karku, zerwalem sie i szukalem typa po pokoju, ale faza, zmoczylem sie.
loool dobry bajer mozna sie wczuc a ten szept blisko lewego ucha byj bajeczny
nie trzeba słuchawek, ja przyłożyłem oba głośniki do uszu i też działa
Ja przez cały czas myślałem, że gościu jest jakimś sadystą i mi poderżnie gardło żyletką :| A tak poza tym to było wręcz zajebiste. Pierwszy raz coś takiego słyszałem i odczułem. Lepsze to niż niejeden film 3D.
Teraz tylko czekać jak połączą filmy 3d i to. Tylko kina musiałyby si,e zaopatrzyć w sporą liczbę słuchawek. Efekt zajebisty, nożyczki tak ciachały, że czułem włosy spadajace po moich plecach. Masz piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów