📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda jakby podglądał sąsiadkę.
Coś sporo materiałów z Polski ostatnio się pojawia.
Czyżby za rządów cudownego Prawa i Sprawiedliwości coraz więcej obywateli miało dostęp do szybkiego internetu oraz dobrych telefonów aby to nagrywać i wrzucać?
Czyżby za rządów cudownego Prawa i Sprawiedliwości coraz więcej obywateli miało dostęp do szybkiego internetu oraz dobrych telefonów aby to nagrywać i wrzucać?
Nadwiślański raj wungla i zydoskiej bozi.
Jeszcze 38 milionów takich jak on nad Wisłą i będzie spokój w Europie.
Jeszcze 38 milionów takich jak on nad Wisłą i będzie spokój w Europie.
Kurwa czy tylko Ja mam wrażenie że coś za dużo tego z naszego kraju, i to tak na przestrzeni tygodnia , szczepionki dają o sobie znać
Kto był w Grudziądzu ten się nie zdziwi
marcin38128 napisał/a:
Kurwa czy tylko Ja mam wrażenie że coś za dużo tego z naszego kraju, i to tak na przestrzeni tygodnia , szczepionki dają o sobie znaIa.
I co sadole ? W rankingu jesteśmy coraz wyżej oby tak dalej !!! Do boju polsko !!!
Kurwa żyrandola nie miał? Po huj ludzie to.maja oglądać..
~VeIture napisał/a:
Nie, ale tak.
To proces dziejący się powoli.
Ale się dzieje - tyle że statystyki nie pną się tak w górę, jak liczba polskich materiałów na Sadolu.
Jak bym miał taką elewację to też bym to pierdolił
I można zakończyć swój żywot kulturalnie, nie szkodząc nikomu? Można. A nie pod pociagi albo samochody się rzucają. Całe społeczeństwo cierpi.
Też bym to zrobił jak bym mieszkał w Grudziądzu. Dziura i patologia jak skierwysyn.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów