Co ten Kevin
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W opuszczonych domach w USA, można spotkać masę pułapek, ale nie aż tak wymyślnych jak tutaj. Pułapki na niedzwiedzie i rozwieszone cienkie linki, w które jak się wejdzie można nogę przeciąć do kości.
@Gamera pokaż mi taką linkę która mi werżnie się do kości gdy na nią normalnie wejdę, albo coś innego :v
Dr0mg napisał/a:
@Gamera pokaż mi taką linkę która mi werżnie się do kości gdy na nią normalnie wejdę, albo coś innego :v
hardened piano wire, sprzedawany w sklepach myśliwskich do obcinania poroża. Coś wygrałem??
@Gamera - chuja wygrałeś, bo google na pierwszej stronie nic takiego nie wyświetla ;P
sothis napisał/a:
chuja wygrałeś, bo google na pierwszej stronie nic takiego nie wyświetla ;P
Twojej matki też nie ma w google
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów