To się przywitali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
To się przywitali
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oglądasz taki mecz, widzisz że pseudokibice zaczynają rozrabiać, spokojnie odchodzisz, otwierasz walizkę, rozkładasz karabin snajperski i napierdalasz do każdego agresora. Spierdalali by w podskokach ;]
Hej, wrzućcie filmik jaki to patriotyzm nie jest na trybunach!
Kurwa! Debile, te patriotyczne quasi-ruchy są pod publiczkę, te jebane małpy chcą tylko się ponapierdalać. Tak wygląda spora część spotkań w Polsce!
Kurwa! Debile, te patriotyczne quasi-ruchy są pod publiczkę, te jebane małpy chcą tylko się ponapierdalać. Tak wygląda spora część spotkań w Polsce!
Adamecki napisał/a:
Moje miasto, takie piękne
Pozdro bratku z winnego grodu!!!!
Jakie efekty końcowe?
Nie ma nic przyjemniejszego, niż policja pacyfikująca bydło. Najbardziej lubię tych z tarczami I to, jak "połykają" wybrańców :p . I jeszcze raz powtórzę: chciałbym zobaczyć, jakby sobie taki oddział poradził z grupą odtwarzającą średniowiecze.
Policja powinna strzelać do ścierwa ostrą amunicją. Tyle.
@up wystarczą gumowe kule, ale celnie, po nogach i gaz łzawiący... Jebać piłkę nożną, a tych skurwysynów ogrodziłbym na błoniach, dał im po kalashnikovie i koniec fanatyzmu...
I niech mi ktoś wytłumaczy co to ma wspólnego z piłką nożną i rodzinnym kibicowaniem tak usilnie promowanym przez kiboli?
co Wy wszyscy pierdolicie ???? przecież widać jak na dłoni, że to prowokacja policji i Tuska. Specjalnie biednych kibiców wkręcili bo materiału do TVN brakowało!
Kibice zaatakowali sektor rodzinny??? Ślepi jesteście? przecież te porządne chłopaki przeszli bo chcieli przeprowadzić zbiórkę na kolejny Dom Dziecka... NIE dajcie się manipulować!
hehehe
Kibice zaatakowali sektor rodzinny??? Ślepi jesteście? przecież te porządne chłopaki przeszli bo chcieli przeprowadzić zbiórkę na kolejny Dom Dziecka... NIE dajcie się manipulować!
hehehe
nie wiem dokładnie ale z tego co zrozumiałem to kibole dostali wpierdol u siebie a później jeszcze ich policja pogoniła ;d
Gdybym był piłkarzem to byłoby mi wstyd, że taka trzoda i swołocz jeździ za mną na mecze...
Ten gość co dostaje kopa to wcale święty nie był. To trochę tak jak w necie - mogę cisnąć z kim chcę, robić się na niewiadomo kogo bo nikt mi za to w zęby nie da. Gość się przeliczył i tyle. Wszyscy się spuszczają jakby nie wiadomo co się tam działo. Jeden Janusz dostał kopa, a później z tego co widziałem to tłukli się tylko zainteresowani. Tutaj tyle bohaterów kurwa, ostrą amunicją by napierdalali. Pewnie się niejednemu zdarzyło jak straż miejska łupi babcie pod bazarami bo zezwolenia nie mają albo doją kierowców. Przejdzie taki jak cień wzrok w ziemie i nawet nie piśnie. Jak już tak walczyc chcecie to nie w necie tylko na ulicy. Z tymi złodziejami z rządu i ich sługusami.
9:01 ktoś krzyczy, że boli go kręgosłup ahh Ta dzisiejsza schorowana młodzież po ścieżce zdrowia zafundowanej od Policji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów