Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, ale tego, że sadistic będzie wylęgarnią katolickich zjebów, to się nie spodziewałem… tradycje, które zostały nam wdrukowane? Weź spierdalaj na szczaw z takimi tradycjami.
Katolicyzm czy tam chrześcijaństwo dla mnie to jeden chuj uważam że to nie jest nasze, a chrzest Polski był zagraniem czysto politycznym, w chuju mam jezuska brudas z rejonów Palestyny czy z innego ociekającego kałem miejsca, Na to co było nasze grubo się zesraliśmy.
Duma z tradycji chrześcijańskich? Masz na myśli palenie czarownic na stosie, walke z elektrycznością i zamykanie w psychiatryku za dokonanie aktu masturbacji?
Ty idioto wróć na historię i dowiedz się kto palił czarownice
[ Dodano 2024-07-28, 00:34 ]
Ty idioto wróć na historię i dowiedz się kto palił czarownice
Palili, ale faktycznie, akurat Chrześcijanie nie palili czarownic. Oni palili chrześcijan, oskarżonych o herezje:) A jak zdobywano dowody? No oczywiście, poprzez tortury, jak delikwent się przyznał, to winny!
Krokiem milowym dla upowszechnienia tortur było wydanie 15 maja 1252 roku przez papieża Innocentego IV bulli Ad extirpanda. Zobligowała ona do zmuszania heretyków, określonych jako „mordercy dusz”, do przyznania się, nawet z użyciem tortur. Przewidziano tylko trzy ograniczenia: podejrzanego nie można było zabić ani połamać mu nóg lub rąk.
No to pokaż mi te meczety i synagogi, bo w Polsce synagogę widziałem tylko raz w Warszawie przy pl. Grzybowskim, a meczetu nigdy. Już rozumiesz, czemu nikt się z nich nie śmieje? Za to kościołów od zajebania.
Przeciez wedlug lewactwa (niezaleznie od kraju zachodu) teoretycznie kazda religia powinna powinna byc rownana od gory do dolu. Czemu w takim razie na otwarciu igrzysk kpiono tylko z Chrzescijanstwa? Wedlug twojej logiki dlatego, ze nie ma tam meczetow, ale jednak jest ich tam troche i mieszkajac w paryzu pewnie bys kilka takich spotkal.
Fakt - jak bys wbil w polsce do Meczetu, to raczej nic by ci sie nie stalo, a to dlatego ze raz - u nas jest malo muslimów, a dwa - sa to ludzie ktorzy od setek lat sa Polakami (Tatarzy). Ale gybys to zrobil w jakims kraju zachodu, gdzie Meczet ma moze dekade, muzulmanie zyja w takiej Francji góra od dwoch pokolen, a ich samych jest troche wiecej niz kilka tysiecy, to gwarantuje ci, zebys nie mial jaj tam wejsc i ich wyśmiać.
.
Palili, ale faktycznie, akurat Chrześcijanie nie palili czarownic. Oni palili chrześcijan, oskarżonych o herezje:) A jak zdobywano dowody? No oczywiście, poprzez tortury, jak delikwent się przyznał, to winny!
Krokiem milowym dla upowszechnienia tortur było wydanie 15 maja 1252 roku przez papieża Innocentego IV bulli Ad extirpanda. Zobligowała ona do zmuszania heretyków, określonych jako „mordercy dusz”, do przyznania się, nawet z użyciem tortur. Przewidziano tylko trzy ograniczenia: podejrzanego nie można było zabić ani połamać mu nóg lub rąk.
Palenie ludzi uznawanych za stosowanie czarów zaczęto o wiele wcześniej (prawo dwunastu tablic) zaś inkwizycja francuska działająca w okolicach XV na którą się opierasz nie wiele miała wspólnego z chrześcijaństwem gdyż ta opierała się o anglikanizm; odłam chrześcijaństwa który wybiórczo powołuje się na fragmenty biblii, a w dodatku obecnie popierają śluby pedałów i parady wynaturzeń. Analogicznie gdyby jechowe palili ludzi to byś zwalił winę na chrześcijan i wmieszał z nimi katolików?
Tymczasem poważny KK w Polsce:
"W Aleksandrowie Łódzkim odbyła się niezwykła msza święta, podczas której ksiądz poświęcił auta Krzysztofa Rutkowskiego. Pracownicy Rutkowski Patrol wzięli udział w nabożeństwie, ubrani jak na akcję, w pełnym umundurowaniu i pod bronią." XD
Jeśli chodzi o ceremonię otwarcia Igrzysk Olimpijskich w Paryżu to nikt znający francuską kulturę i mający w sobie minimum tolerancji dla czegoś innego niż własne ciasne poglądy, nie pruł by się o to. Francuzi zawsze byli bardziej otwarci, wręcz skandalizujący i mniej pruderyjni. To jest kabaret (estrada, burleska), który jest silnie związany w francuską kulturą. Jeśli kogoś to oburza to chyba nie ma w życiu nic innego do roboty.
Każdy kto pisze teksty typu "niech obrażajo islamistów" musiał srać jeszcze w pieluchy w 2015: https://pl.wikipedia.org/wiki/Zamach_na_redakcj%C4%99_Charlie_Hebdo
Na szczęście tacy jak ty są silni tylko w internecie bo jesteście asocjalni i nie potraficie się organizować. Nawet jak któryś nazbiera arsenał broni i materiałów wybuchowych to najlepsze, na co go stać to akcja w stylu Breivika. W pojedynkę nie obalono jeszcze żadnego systemu, więc mogę spać spokojnie.
Tacy jak my przeważnie mają dobrze płatną pracę i przez 90% czasu mogą pierdolić lewactwo i ich biedę umysłową. Tylko jakieś lewackie kurwy mają czas aby przyklejać się do jezdni czy chodzić na marsze wkurwionych macic. Kiedy przekroczycie próg naszego życia swoimi obsranymi buciorami to zobaczycie jak się robi szybko porządki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów