Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Matkia Boskia Zawsze Dziewica Alleluja w grobie się przewraca.
Typowa reakcja przysłowiowego chłopa bez ziemi, któremu wszystko jedno gdzie i jak (zwykle nędznie) żyje, a jedyne czym sobie zaprząta głowę to co dziś na obiad zje. Po co takiemu szacunek do tradycji czy wartości, czy choćby duma z dokonań swoich przodków. To wymaga wysiłku. Lepiej ślinić się na widok miedzy sąsiada licząc, że może któregoś dnia rzuci przez ogrodzwnie jakiś ochłap i od czasu do czasu popląsać jak lunatyk nago po ulicy przy aplauzie sobie podobnych dziwaków...
Typowa reakcja przysłowiowego chłopa bez ziemi, któremu wszystko jedno gdzie i jak (zwykle nędznie) żyje, a jedyne czym sobie zaprząta głowę to co dziś na obiad zje. Po co takiemu szacunek do tradycji czy wartości, czy choćby duma z dokonań swoich przodków. To wymaga wysiłku. Lepiej ślinić się na widok miedzy sąsiada licząc, że może któregoś dnia rzuci przez ogrodzwnie jakiś ochłap i od czasu do czasu popląsać jak lunatyk nago po ulicy przy aplauzie sobie podobnych dziwaków...
Wygląda na to, że masz jakąś ciekawą myśl, z którą chętnie bym się zapoznał, jednak nie potrafisz jej przekazać. Jakbyś mógł ją zapisać bardziej składnie, stosując zasady stylistyki, gramatyki i logiki, będę Ci bardzo wdzięczny.
- łodzie i statki nad Sekwaną
- jacyś ludzie tańczą
- chop z brodą w sukience
- potem ten niebieski stwór
Pomyślałem - olimpiada
Jeszcze dodali konkurencję 'breakdance' żeby nie MKOL nie wyszedł na 'skostniałą organizację' - zapiszcie sobie - 9 sierpnia.
Wygląda na to, że masz jakąś ciekawą myśl, z którą chętnie bym się zapoznał, jednak nie potrafisz jej przekazać. Jakbyś mógł ją zapisać bardziej składnie, stosując zasady stylistyki, gramatyki i logiki, będę Ci bardzo wdzięczny.
Daremny mój trud, skoro dwukrotnie nie byłeś w stanie pojąć przekazu i nie odróżniasz anarchii od wolności.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów