18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
donkapusta 2017-06-26, 18:00 16
Mam nadzieję, że producenci stosują nakrętki kontrujące.
Zgłoś
manson__ 2017-06-26, 18:06 58
Tzw 'masturbulencje'
Zgłoś
Moby_Dick 2017-06-26, 18:09
Zazdro, fotele z opcją masażu, a u nas jeszcze trochę i miejsca stojące będą... tylko miejsca stojące będą

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
dennissliwa 2017-06-26, 18:20 1
Ale wszyscy musieli być zasrani ze strachu
Zgłoś
Moby_Dick 2017-06-26, 18:47 9
dennissliwa napisał/a:

Ale wszyscy musieli być zasrani ze strachu

Nie mieli czasu na to, bo dokręcali w samolocie śrubki.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
s................k 2017-06-26, 18:51 23
wystarczy złapać się za siusiaka i koń sam sie zwali
Zgłoś
the_p 2017-06-26, 18:56
Kutwa fotele z masażem a ci narzekają...
Zgłoś
S................n 2017-06-26, 19:14 2
Ja pierdolę... Dla kogoś, kto pierwszy raz płatowcem leci to dopiero przeżycie. 2 lata temu nad Islandią (wracałem z Polski ,z wakacji) wpadliśmy w "dziurę powietrzną" (prąd zstępujący), uczucie jakbyś nagle zaczął lewitować, żołądek idzie pod gardło. Mój stary do mnie i mojej kobiety: " Nie wiem jak tam wy, ale ja wam odpuszczam..." Po opuszczeniu samolotu nogi jak z waty i dreszcze- nie polecam!- zwłaszcza na niskim pułapie.
Zgłoś
saves 2017-06-26, 19:43 1
To ten lot, w którym pilot prosił pasażerów o modlitwę? Poważnie, był dziś taki news.
Zgłoś
rolerek 2017-06-26, 19:50 39
Dwumas do wymiany.
Zgłoś
mateusos 2017-06-26, 19:51
alexandrus napisał/a:

Ja pierdolę... Dla kogoś, kto pierwszy raz płatowcem leci to dopiero przeżycie. 2 lata temu nad Islandią (wracałem z Polski ,z wakacji) wpadliśmy w "dziurę powietrzną" (prąd zstępujący), uczucie jakbyś nagle zaczął lewitować, żołądek idzie pod gardło. Mój stary do mnie i mojej kobiety: " Nie wiem jak tam wy, ale ja wam odpuszczam..." Po opuszczeniu samolotu nogi jak z waty i dreszcze- nie polecam!- zwłaszcza na niskim pułapie.

Ty ekspert. Nie jak ci się silnik się rozpierdala.
Zgłoś
A................r 2017-06-26, 19:54
oj gdybym tam był a siedział by jakiś arab, w obronie pasażerów oczywiście
Zgłoś
mazga50 2017-06-26, 20:00
Kiedyś w latach 80tych jechałem PKS-em autobusem Jelcz (ogórkiem) z krzywą tylną osią czy piastą czy felgą z tyłu - nie pamiętam. Mniej więcej tak samo trzęsło jak w tym samolocie, tylko góra-dół, a nie na boki. W połowie trasy, prawie wszyscy z tyłu autobusu startowali do kibelka po tym masażu...
Zgłoś
szamanthc 2017-06-26, 20:43 3
Ciekawe czy ktoś srał i jak mu szło podcieranie dupy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów