📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż go zamurowało. Nie będzie nowych adidasków bambo.
Powiedzcie czemu w Chinach niema takiego problemu przy prawie 1,5 miliardowej ludnosci? Syfu sobie do swojego kraju nie sprowadzili i go szanuja.
Ma szczęście czarnuch że była kamera bo czuje, że dostał by porządny masaż pałą.
dOpieca napisał/a:
Powiedzcie czemu w Chinach niema takiego problemu przy prawie 1,5 miliardowej ludnosci? Syfu sobie do swojego kraju nie sprowadzili i go szanuja.
Bo w Chinach nie ma demokracji, a że więcej jest ludzi głupich niż mądrych, to kraje demokratyczne są obecnie w odwrocie i coraz większej recesji.
Ja bym proponował specjalną operacje eksterminacji bambusów.
dOpieca napisał/a:
A skąd wiesz, że nie ma, mieszkasz tam? W Chinach jest segregacja ludzi i społeczny system punktowy. Demokracja czy Chiny, który system lepszy, oto zagadka...
Pedator napisał/a:
Ma szczęście czarnuch że była kamera bo czuje, że dostał by porządny masaż pałą.
dokładnie odwrotnie, jak by nie było kamer to by go puścili / udawali ze go nawet nie widzą. Zobacz kiedy pojawiła się policja i to jakiej sile
ja na jego miejsu podszedł bym do kasy xd no co otwarte było to wszedlem i robie zakupy a to że taki burdel to nie moja wina haha
No i chuj z nimi, niech się tam mordują, ja pierdolę, jakby to było z 10-15 lat temu, to jeszcze coś by mnie z tego szokowało. Obecnie ludzie są już na takim etapie, że ogląda się to jak nie wiem reportaż o nieuczciwym deweloperze - no tak, no tak się dzieje.
Widoki jak z filmu planeta małp, totalny kataklizm, jakieś zderzenie dwóch światów, jeszcze to nie jest to, to jest naprawdę preludium, co oni chcą zrobić z tymi milionami, którzy właśnie się rodzą, kolejny milion buja się już w jajach, będzie za 10-11 miesięcy na świecie, kolejne miliony płyną. Jak chcą załatwić problem z ludźmi, którzy nie przyjmują żadnego prawa, obyczajów, kultury europejskiej, tylko chcą wprowadzić uga-buga albo kabul na ulicach. Chuja zrobią, będą im czyścić berło. Podobno makaron już przeprasza za wszystko.
Widoki jak z filmu planeta małp, totalny kataklizm, jakieś zderzenie dwóch światów, jeszcze to nie jest to, to jest naprawdę preludium, co oni chcą zrobić z tymi milionami, którzy właśnie się rodzą, kolejny milion buja się już w jajach, będzie za 10-11 miesięcy na świecie, kolejne miliony płyną. Jak chcą załatwić problem z ludźmi, którzy nie przyjmują żadnego prawa, obyczajów, kultury europejskiej, tylko chcą wprowadzić uga-buga albo kabul na ulicach. Chuja zrobią, będą im czyścić berło. Podobno makaron już przeprasza za wszystko.
Żeby Polska nie była państwem policyjnym to to samo by było i bez czarnuchów... wcale to nie jest tak,że tu mieszkają kulturalni i prawi ludzie...
Zapytają gdzie reszta butów?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów