I jak w tym kraju ma być normalnie skoro nawet pod takim tematem ludzie się opluwają?
W naszym kraju NIE BĘDZIE normalnie. Nie teraz. Nie po komunizmie.Najpierw trzeba wybić sprzedajne ku*wy które teraz rządzą. Oni siedzą w rządzie, w sądzie, w radiu, w mediach. Trzymają się razem. Byli ubecy, enkawudziści, esesmani, pseudożydki lub pseudokatole.
Zamiast zorganizować się w jedną mase i pójść wywalić te czerwonoarmijne resztki gó*na z naszego sejmu to wy wolicie siedzieć i opluwać się nawzajem, dyskutować, kłócić.
Ktoś kiedyś powiedział (wybaczcie nie pamiętam) że polacy to naród który łączy się w jedność tylko podczas wielkiej potrzeby a na codzień kłóci się jak dwa dzikie psy
Czy jakoś tak
Teraz jest wielka potrzebna. Nie patrzcie na ludzi starszych. Do roku urodzenia 1976 mamy ludzi myślących komunistycznie (ja mam a on nie może mieć. On ma a ja nie ma mogę mieć. MILICJA!). Nie twierdzę że trzeba ich też wybić ale odsunąć od władzy. Albo odizolować od swoich czerwonych ziomków.
Może za mocne słowo wybić. Ale sprawić by zniknęli z areny życia społecznego.
A co do filmik: w mojej książce do historii nic o tym nie ma (jestem w 3 klasie technikum). Brata też nie (gimnazjum, nowa podstawa). Widocznie jest to zbyt wielki wzór do naśladowania by o nim głośno mówić.
A teraz mała prośba do innych:
Jak jest jakiś wzniosły filmik dot. Polskiej historii lub Polskiej dumy to proszę was...nie piszcie jak źle jest bo niszczycie tylko tą magie jaka powstała po obejrzeniu filmiku.
Z góry dziękuje
Przepraszam za literówki