Meph1k napisał/a:
A jak w rzeczywistości się poznali?
Poznali się inaczej jak historia wskazuje, mój tata jak był w naszym wieku m/w 23-24 lata to pomagał rodzicom kręcić kiełbasy. W momencie kiedy nie spodobała mu się jakaś dziewczyna to mówił, że musi spadać do domu kręcić kiełbasy. Dziewczyny i ludzie załapali o co chodzi i kiedy moja mama poznała tatę wiedziała już, że jak będzie mówił o kiełbasach to nie można odpuścić. Dlatego też wiedząc Ocb mówiła żeby został i tak od spotkania do spotaknia zaciskali tą znajomość. I tak wyszło naprawdę. A, że odziedziczyłem po tacie cięty język to kiedy Tata w żartach powiedział mi jak poznał mamę nie spodziewając się tego, że ja to powtórzę to powiedział jak powiedział
Także tekstu typu wymyślone itd oznaczają jedynie to jak biedne i smutne mieliście dzieciństwo. Ja np. w wieku 9 lat usłyszałem że prezerwatywa służy do uszczęśliwienia wewnętrznego kobiety dostępnego od lat 18. Trochę dyskrecji trochę żartu itd. a nie od razu że jebie się laske itd. Także pozdro kumatym
prze[raszam za treść i przesył . Święta i cieżko w sumie na edytować tekst żeby miał sens
np. Dzisiaj mój Tata przy stole i alkoholu powiedział iż po 30 latach pracy w niemczech ma dość widoku czarnych i ciapatych bo wkurwią i zabierą pracę białym. Smiechem żartem ale taka jest prawda czarny/ ciapaty jeden chuj za robote weźmie 4euro a Biały 10 gdzie po czarnym poźniej biały poprawia 8 razy. Powiedział też., że gdyby miał kbkak/ns to by rozstrzalał wszystkich w pozdu . Wesołych Świąt koeldy