18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wizyta papieża
MichaU • 2015-02-06, 14:17
Pewnego dnia papież postanowił odwiedzić małe, senne miasteczko. Zaaferowani mieszkańcy ubrali się z tej okazji w swoje najlepsze, niedzielne ciuchy. Oczekiwali przybycia znamienitego gościa ustawieni wzdłuż głównej ulicy. Każdy liczył, że to właśnie jemu papież poświeci chwilę uwagi i osobiście go pobłogosławi. Wśród wszystkich wyróżniał się miejscowy biznesmen, ubrany w najdroższy garnitur. Obok niego przystanął jednak zwykły żebrak, który nie mając za wielkiego wyboru odziany był w stare, brudne łachy.

Podczas spaceru papież przystanął obok wspomnianych panów, jednak to właśnie nad żebrakiem pochylił się, szepnął kilka słów i poszedł dalej. Zaskoczony i rozczarowany biznesmen po chwili zdał sobie sprawę ze swojego błędu – przecież obecny papież szczególnie zatroskany jest losem ubogich i pokrzywdzonych. Niewiele myśląc oddał więc swój garnitur żebrakowi w zamian za jego łachy. Szybko je ubrał i pobiegł na koniec ulicy w nadziei, że tym razem papież to nad nim się pokłoni.

Rzeczywiście, tym razem papież wypatrzył go w tłumie i to w jego stronę skierował swoje kroki. Gdy podszedł zbliżył usta do jego ucha i rzekł: “Chyba przed chwilą ci mówiłem łajzo, że masz stąd spieprzać.”

Zgłoś
Sayagin666 2015-02-06, 15:46
uuu brak komentarzy bo sie gimbo-ateista glupio zrobilo - jak to kawal o KK bez pedofilii ?
Zgłoś
binladden 2015-02-06, 17:38 9
@up Ty chyba kurwa pisać nie umiesz.
Zgłoś
eterhal 2015-02-06, 22:44 6
Coś cisza, to ja zacznę
Jakby bergoglio serio był taki na jakiego się kreuje to nie zamieniał by tych odebranych willi na jadłodajnie, tylko sprzedał wpizdu i postawił 30 jadłodajni. On ma tylko ocieplić wizerunek po benku. Rozkaz z góry, nic więcej.
Zgłoś
mygyry 2015-02-06, 22:45 13
Już nie wiem co gorsze gimbo-ateiści czy gimbo-anty-gimbo-ateiści.
a dowcip dobry
Zgłoś
Aedero 2015-02-06, 22:58
W komentarzach już się rozpoczęła święta wojna religijna... Co do kawału to zimne piwko
Zgłoś
RmX 2015-02-06, 23:04 1
Mamy XXI wiek, a ateiści dalej wierzą, że ewoluowali z psa, małpy, z kupy węża czy co tam jeszcze sobie wymyślą.
Jak wojna to wojna
Zgłoś
mika006 2015-02-06, 23:09
ogolnie to wszyscy sa albo gimbo ateisci albo gimbo patryioci
bo my nie mozemy nic wyposrodkowac
Zgłoś
premium122 2015-02-06, 23:13 1

Ja tam jestem wierzacy ale kawal nawet fajny.

Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zgłoś
pemb 2015-02-06, 23:17 11
"Mamy XXI wiek, a ateiści dalej wierzą, że ewoluowali z psa, małpy, z kupy węża czy co tam jeszcze sobie wymyślą.
Jak wojna to wojna"
Mamy XXI wiek a ............. (wpisz se tu coś) wierzą, że starszy pan ich ulepił z gliny.
Zgłoś
onion 2015-02-06, 23:22
ja jestem niewierzący i dla mnie kawał również śmieszkowy
Zgłoś
Vongin 2015-02-06, 23:27
Skoro Bóg nie istnieje to czemu jest 2015?
Zgłoś
mika006 2015-02-06, 23:37
@up
bo to urodiny usa
Zgłoś
Sinecod 2015-02-07, 0:24 4
@up- skoro Bóg nie istnieje, to kto kręci talerzem w mikrofalówce?

Wy katolicy to macie ból dupy o cokolwiek. Prawosławny pozdrawia. ---/--||--
Zgłoś
Ciasteczkowypotwor 2015-02-07, 2:07
@Vongin Rok 0 to przypasowanie roku narodzin Chrystusa do początku roku platońskiego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów