📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Prawidłowo, miał maseczkę i rękawiczki.
A jak skurwiel wyjątkowo mocno przywiązany jest do swoich kapci i za chuja po takiej akcji ich nie wyrzuci, to ma na nich inne ślady, które mógłby nanieść na posesję.
Nie buta tylko ochraniacz, by go pośladach nie zidentyfikowali.
A jak skurwiel wyjątkowo mocno przywiązany jest do swoich kapci i za chuja po takiej akcji ich nie wyrzuci, to ma na nich inne ślady, które mógłby nanieść na posesję.
A pies nerwowo popierdala w te i z powrotem, bo jeszcze mu miskę z żarciem postrzelą.
On i ona... telefon w łapie do usranej śmierci trzymaja.
Tak sobie myślę że bardzo kulturalnie . Powiedzieli jej żeby leżała i jej nie odjebali w nagrodę .
a lekarza też nie ma .
Na chuj oni strzelają w lodówkę?
Pewnie żałuje po fakcie ze przez to leżenie nie nagrała z akcji Tik Toka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów