Mała ilość śniadych obywateli i brak tolerancji dla lpg tu w Polsce jest czymś wspaniałym. W tej kwestii i kilku innych wzorem do naśladowania jest Rosja i Białoruś. Nie wiem czy wiecie ale np pedałowanie jest karalne u kacapow.
W tym przypadku wyglądają raczej na rodzimych Anglików, Polacy też robią w UK wjazdy na chaty dłużników i to dosyć często...
Mała ilość śniadych obywateli i brak tolerancji dla lpg tu w Polsce jest czymś wspaniałym. W tej kwestii i kilku innych wzorem do naśladowania jest Rosja i Białoruś. Nie wiem czy wiecie ale np pedałowanie jest karalne u kacapow.
no tak, moze w rosji nie chcą dopuścić do promowania homoseksualizmu, więc prewencyjnie go zakazują. szkoda pedałów, ale to lepsze niż pozwolić rewolucjonistom wykorzystywać ich do swoich gierek przeciw reszcie społeczeństwa...
... ale co to kurwa ma do tego filmu?
Dość smutne komuś rozjebać dorobek życia w kilkunastu chlopa. No odwaga byla nie ma co.
Dorobek życia? Przecież chałupy nie spalili. Z resztą jeśli się taki wypadek nie przytrafił brytolowi to gniazdko i tak socjalne. Kogo to, kurwa obchodzi? Jak się sra, gdzie się je to trzeba ponieść konsekwencje.
U nas, na Białorusi i Ukrainie tak ale Rosja ma swoje problemy wewnętrzne związane z mniejszościami religijnymi. Problem potęguje fakt poważnego niżu demograficznego wśród białych Rosjan.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów