📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Koleś coś przeskrobał, potem nie chciał otworzyć drzwi, to mu wjechali ze strażakami! :p
na końcu "ja ot skasuje" - skurwysyny, psy jebane.
wpierdalają się ludziom na chatę i niszczą dowody w sprawie.
nigdy nie rozumiałem JP 100% ale dla takich szmat nie mam szacunku nawet jako ludzi.
wpierdalają się ludziom na chatę i niszczą dowody w sprawie.
nigdy nie rozumiałem JP 100% ale dla takich szmat nie mam szacunku nawet jako ludzi.
Co za osioł. Policja po niego przychodzi, a on "proszę odejść od drzwi". Już już odchodzą. Coś cwaniaczek nabroił, a potem udaje głupiego.
Nigdy nie zrozumiem takiego głupiego uporu - po chuj się stawiać w momencie jak już cię namierzyli i stoją pod drzwiami? Rozumiem, że jakby był szefem Cosa Nostry i czekał na armię ludzi jadącą już już ciężarowkami, czołgami i śmigłowcami by odgonić policjantów, ale jakiś zwykły leszczyk... Na co on liczył, że powie "proszę odejść od drzwi" a policja pomyśli sobie "no dobra, namierzyliśmy go, zastaliśmy w domu ale nie chciał otworzyć drzwi i się poddać - to zwijamy się z powrotem na komisariat, przegraliśmy, umarzamy sprawę!"???
mtz napisał/a:
Napewno nie za darmo
No przecież że NA PEWNO nie za darmo dziadek pewnie też terrorysta (btw. na pewno piszemy oddzielnie)
jakiś stuknięty gościu, dzwoni na policję że policja mu drzwi niszczy mógł w tym czasie wszystkie fanty gdzieś zakitrać, spuścić w kiblu, zjeść itd.
Jak zwykle nie napiszą o co chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów