📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Późne pomarańczowe... bardzo dobrze,że zahamował. Ten z tyłu powinien zachować szczególną ostrożność. Zresztą lepiej dojechać 5 min za późno niż kilkadziesiąt lat za wcześnie.
fap time
Krótko tam trzyma zielone, na tym pasie zawsze jest sznur aut, ludzie się wciskają i widać skutki.
hak w focusie +10 do obrony
Jakie drugie auto ? Domyslam sie ze jakis vw lub audi
Co za idiota/tka jechał tym focusem, przecież wiadome jest, że jeśli nasze hamowanie może sprawić zagrożenie dla osób trzecich/ bądź po prostu się zapierdala przynajmniej te 50km/h to daje się kapkę gazu i heyah...
Bez problemu szło się 'schować' za tym samochodem, który znajdował się na skrzyżowaniu... a tak to jeden narwaniec (tym razem w tę drugą stronę) musi klepać auto.
Nie pochwalam zarówno jednego, jak i drugiego, choć nie ukrywam, że od tego właśnie jest redukcja i "ten pedał po prawej".
Regards.
Bez problemu szło się 'schować' za tym samochodem, który znajdował się na skrzyżowaniu... a tak to jeden narwaniec (tym razem w tę drugą stronę) musi klepać auto.
Nie pochwalam zarówno jednego, jak i drugiego, choć nie ukrywam, że od tego właśnie jest redukcja i "ten pedał po prawej".
Regards.
Tam jak i tak samo krzyżówka Legnickiej z Wejherowską, swoją drogą na chuj robić światła zjazdowe z głównej, żeby zmieściły się trzy auta jak dobrze ruszą? I stoi się jak ta pizda na tym pasie, lokalni spierdalają na późnym pomarańczowym (czasem i wczesnym czerwonym) bo wiedzą, co tam się dzieje. A na filmie z przodu matoł, bo po co się rozpędzał, a z tyłu jeleń, bo jechał za nim tak samo, ale to będzie i tak jego wina
To Astra F. Nie widać dokładnie lusterka, ale to już chyba to zaokrąglone, czyli po 95', wersja chyba classic, bo w tym kolorze to one były najpopularniejsze
Wiem, bo sam mam taką - na szczęście jeszcze całą
Wiem, bo sam mam taką - na szczęście jeszcze całą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów