📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
miał żółtaczkę ten czarny bydlak
a mógł się przygotować. Ci w Magdalence wiedzieli co się święci...
i teraz wyobraź sobie że wyglądasz jak on,,kim jestes? oczywiscie przestępcą i niechcesz dożyć 23 urodzin
Kurwa jak mnie te czarne kryminalne pizdy denerwują ... do pracy nie pójdą i jeszcze zabijają okradaja normalnych ludzi pierdolone małpy JAK TU nie być rasistą! >.<"
Ale potem zrobili z niego sito, już nie było litości. Dziwne że nie wlecieli z tarczą najpierw musieli wiedzieć że smoluch ma broń.
Nie zastrzelił, a postrzelił i nie jednego, a dwóch policmajstrów.
Obaj przeżyli, jeden dzięki kamizelce, drugi dostał postrzał w rękę.
Obaj przeżyli, jeden dzięki kamizelce, drugi dostał postrzał w rękę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów