Dla tego trzeba pierdolić prace fizyczną!… bo jest niebezpieczna
Powiedział przegryw mieszkający całe życie u mamusi , nie wiedzac co to rachunki. Lodówka s.ma sie napełnia, wystarczy poczekać.
Powiedział przegryw mieszkający całe życie u mamusi , nie wiedzac co to rachunki. Lodówka s.ma sie napełnia, wystarczy poczekać.
Uuuu…widzę że chłopczykowi na odcisk i ambicje nadepnąłem. Przestań się okłamywać, tylko skończ jakąś szkołę (zacznij od podstawówki), a potem zakończ prace w MZUK’u.
No nie każdemu musi się udać...
Uuuu…widzę że chłopczykowi na odcisk i ambicje nadepnąłem. Przestań się okłamywać, tylko skończ jakąś szkołę (zacznij od podstawówki), a potem zakończ prace w MZUK’u.
Jebał cię pies baleronie.
Jebał cię pies baleronie.
Widzę ze Podlasie trzyma poziom. Na wschodzie bez zmian.
Sadol upewnił mnie że igrałem z ogniem , kilka lat temu pojechałem dorobić do Austrii , Polak wymyślał mi zajebiste roboty , np cięcie dużym flexem na kablu w deszczu kontenerów , później kazał uciąć gruby kabel mówi tam nie ma prądu , jak jeblo to do dziś się dziwię że mi nic nie zrobiło i innych parę akcji np montowanie plastikowych paneli stojąc w łyżce od koparki jeszcze na jakichś pudłach bez zabezpieczeń , jeszcze inne niebezpieczne rzeczy , młody ambitny i głupi byłem , dziś za chuja nie robił bym tych rzeczy , jesli czujecie zagrożenie przy pracy to od razu powiedzieć nie robię i chuj.
Nie robie i chuj bo umrę. Czuć to w żołądku kiedy ma coś jebnac a jak ma jebanc to jebnie
Wcinam sobie namiętnie a tu maszynka do mielenia o której dosłownie sekundę wcześniej zauważyłem komentarz i...
No i chuja, wcinam se dalej jak nigdy nic a w myślach sobie myślę, że pacjent konia walił będzie lewą ręką.
Tyle lat Sadola zrobiło ze mnie zwyrola.
Żeby było śmieszniej to jakby to był jakiś kotek lub niewinny piesek to byłoby mi smutno a tak to chuj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów