📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ten ostatni the best, jak by chcial powiedzic, znowu!
Dla tego trzeba pierdolić prace fizyczną!… bo jest niebezpieczna
To tak jakby dac w przedszkolu do zabawy noże, w tym wypadku dać debilom pracę, efekty widoczne wyżej
baronturbina napisał/a:
Dla tego trzeba pierdolić prace fizyczną!… bo jest niebezpieczna
No no tak mowia lamusy co do roboty sie nie garna!
BHP i glowa na karku wystarczy zeby bylo bezpiecznie koguciku!
Na ich miejscu w ogóle do pracy bym nie szła. Po chuj kaleką zostać albo życie stracić. Żartowałam chuj z nimi
00:57 niezłe śpiochy .XD
psotna_cipka napisał/a:
Na ich miejscu w ogóle do pracy bym nie szła. Po chuj kaleką zostać albo życie stracić. Żartowałam chuj z nimi
Fajny nick i avek, mała. Ruchasz się, czy trzeba z tobą chodzić?
w tej kompilacji widze parytet... rownouprawnienie... a nie chuj! W wiekszosci to gina faceci. Kazda praca choc troche niebezpieczna jest wykonywana przez facetow potem placz, ze faceci zarabiaja wiecej :/
Beka_XD napisał/a:
Fajny nick i avek, mała. Ruchasz się, czy trzeba z tobą chodzić?
Zależy kto pyta i jaka pyta
psotna_cipka napisał/a:
Zależy kto pyta i jaka pyta
coś mi się wydaje że za dużo słowa - PYTA - w tym zdaniu... czyżby jakaś informacja podprogowa?
lokal.szczecin napisał/a:
No no tak mowia lamusy co do roboty sie nie garna!
BHP i glowa na karku wystarczy zeby bylo bezpiecznie koguciku!
Jak wolisz zapierdalać za 3brutto to czuj się fajny. W biedrze towar sam się nie wyłoży, ale ty jesteś kozak z produkcjiw fabryce. Szkoły nie trzeba do składania pralek
Tak że nie sraj żalem robolu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów