📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
hahaha śmiechłem, ale czego sie kurwa spodziewał jak łapie chlopa jakby zaraz mial calusa dac... Piwko leci dla pana anestezjologa
mi się wydaje ze dziadzio za duzo wypił i powiedział mu coś w rodzaju "mam na ciebie chętkę dam ci 500$ chodźmy do mnie" bo koleś nie kuma na początku o co chodzi ale jak zajarzył że tamten ma go za faga to mu przyjebał.
Ja tak z ojcem, który próbuje wyciągnąć gnoja z pijaństwa, bym nie postąpił.
A do tych wszystkich stulejarzy od gaszenia, co śmiechli itp. Jesteście pajacami, jednostrzałowymi z dużym prawdopodobieństwem.
A do tych wszystkich stulejarzy od gaszenia, co śmiechli itp. Jesteście pajacami, jednostrzałowymi z dużym prawdopodobieństwem.
Barman zareagował jak jebną dziadowi. Ale jak dziad sapał to nie reagował..... możliwe że stały klient
Tak to jest jak się szuka w niewłaściwym miejscu geya
Dziadek mógł już nie wstać. Takiemu staruchowi zęby same wyskakują, a jak się dobrze trafi, to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów