📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za popierdolony autor filmiku ( nie tematu,choc jesli to on,to rowniez po..).Co z tego, ze zarabia na youtube, ja pierdole.Zarabia wiecej na tym co kocha i juz go trzeba hejtowac. Moze mu tez nie odpowiadala praca,ktora wykonywal i zaczal czegos innego.Nie chcecie harowac to trzeba bylo kurwa sie uczyc,a nie potem narzekac.Co za pierdolona mentalnosc polaczkow-.-
Powinienes sie leczyc gimbusie.
Beszczel napisał/a:
NIE DAJMY ZAROBIĆ GRUBASOM !
Powinienes sie leczyc gimbusie.
Żebyście się kurwa nie zesrali, hejterzy
Nie chcę oglądać reklam to nie będę ich oglądał i chuj
Nie chcę oglądać reklam to nie będę ich oglądał i chuj
Polać mu browar za udaną hibernację ! Witamy w 2012 roku.
A ja na ten przykład nie znałem tej opcji. Dzięki!
Ej, serio? To jakaś nowość? Czyżbyś się właśnie przesiadł z IE na coś innego i odkrył wtyczki?
Wolę Ad munchera. Ad block nie pracuje z operą a Ad muncher pracuje z całym systemem, niezależnie od przeglądarki. W przypadku Ad blocka trzeba ściągąć co inną wersję do każdej przeglądarki oddzielnie, Ad muncher działa na całym systemie
AdMuncher jest super, ale ma płatną licencję. Był wcześniej gdzieś podany kod, który działał mi przez rok. Tylko przez rok.
Za to polecam Ghostery, który blokuje podglądanie tego, co porabiasz przez Google Analytisc i inne zjebane korporacje.
Za to polecam Ghostery, który blokuje podglądanie tego, co porabiasz przez Google Analytisc i inne zjebane korporacje.
naprawdę istnieje jeszcze ktoś, kto nie używa adblocka?
Ja używam adblocka na chrome. Jest strasznie awaryjny, często się nie włącza z przeglądarką
kozdek napisał/a:
Nie rozumiem waszego Hejtu na Rocka nie jestem jakimś jego fanem obejrzałem kilka filmików i co, robi to dobrze ludzie chcą go oglądać, to dlaczego nie może na tym zarabiać żal dupę ściska ? A najlepsze są takie pojeby jak autor ściągają Adblocka żeby nie dać mu zarobić ale dalej będzie oglądał jego kanał, dla mnie czysty idiotyzm. Nie podoba się ? To nie oglądaj co za problem. Nosz kurwa brak słów. Podajcie jeden sensowny argument dlaczego miał by na tym nie zarabiać ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów