📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
forest1600 napisał/a:
zes blysnal... adblok powinien byc juz w instalce windowsa standardem...
Nigdy nie będzie AdBlocka, kolejne wersje Win mają być nafaszerowane reklamami. Ja odbijam. pclab.pl/news50191.html
artiee napisał/a:
Nigdy nie będzie AdBlocka, kolejne wersje Win mają być nafaszerowane reklamami. Ja odbijam. pclab.pl/news50191.html
Spoko, jak Windows będzie za darmo, to mogą być reklamy.
baleksus napisał/a:
Spoko, jak Windows będzie za darmo, to mogą być reklamy.
Przecież już dawno jest za darmo.
Jestem ciekawy ile osób próbowało to zrobić na innych przeglądarkach...
Gary Muwaut napisał/a:
Jestem ciekawy ile osób próbowało to zrobić na innych przeglądarkach...
Sa rozne wersje adblocka. Ja mam go np w operze. Zastanawia mnie jednak fakt jakim trzeba byc frajerem by korzystac z chroma
Ja pierdole śmieszy mnie polska mentalność i zawiść. Ktoś kurwa zarabia jakieś tam $, to nie kurwa nie dam im zarobić tylko ściągnę jakiś adblock. Jeżeli ja nie zarabiam to on też nie będzie ! Kurwa tępe dzidy z Was. Rock i rojo to chuje, ale to nie zmienia faktu, że robią swoje materiał dobrze. Rock pracuje w telewizji komentując i robiąc filmiki/filmy montaż dla różnych firm. To co robi na youtube to jego pasja i niech robi. Chuja nie lubię bo mnie wkurwia swoim pedalskim gadaniem, ale zna się na rzeczy.
Jeżeli ktoś zarabia to co jest w tym złego ? Kradnie ci coś czy może twoja duma na tym ubolewa ? Człowieku zastanów się dobrze zanim coś zrobisz . Po co wyzywasz ludzi od gimbusów ? Twoje zachowanie świadczy o tym , że to ty nim jesteś. Człowiek dostaje wynagrodzenie za dobrze wykonaną pracę i tyle w temacie . Hejtujcie dalej , nastawiajcie się na nie i bądźcie zbuntowani . Pozdrawiam .
@hamusq
a co z chromem nie tak?
a co z chromem nie tak?
Ja tam wcisnę CTRL + R i ogarnia , ale nie działa na te krótkie reklamy ... czyt 5 sekund i można zamknąć
hamusq napisał/a:
Sa rozne wersje adblocka. Ja mam go np w operze. Zastanawia mnie jednak fakt jakim trzeba byc frajerem by korzystac z chroma
Używam chroma od kiedy tylko się pojawił (właściwie już w 1. tygodniu jego bytności go zainstalowałam) i używam go do dzisiaj. Nie będę mówić, że jest najlepszy, bo nie jest (zamula), ale ma wiele zalet, których nie ma FF. A Opera to dno, oczywiście ta wersja darmowa.
Zresztą i tak najlepsze przeglądarki są na linuksa. W ogóle wszystko jest lepsze w wersji na linuksa. Tylko, niestety, nikt nie robi fachowych programów do obsługi edukacji na ten system. Dlatego mam windę7 zamiast zgrabnego, damskiego ubuntu
Co nie zmienia faktu, że przeginasz z tym frajerstwem w sprawie chroma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów