📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie róbcie z Sadola poradnikowni komputerowej, wypierdalać z tym!
Nie GRUBASOM tylko PEJSACZOM !
Ten co robi blog o USA to pracuje normalnie.Ten Rock to żyje z jutuba.
Nie rozumiem waszego Hejtu na Rocka nie jestem jakimś jego fanem obejrzałem kilka filmików i co, robi to dobrze ludzie chcą go oglądać, to dlaczego nie może na tym zarabiać żal dupę ściska ? A najlepsze są takie pojeby jak autor ściągają Adblocka żeby nie dać mu zarobić ale dalej będzie oglądał jego kanał, dla mnie czysty idiotyzm. Nie podoba się ? To nie oglądaj co za problem. Nosz kurwa brak słów. Podajcie jeden sensowny argument dlaczego miał by na tym nie zarabiać ?
zes blysnal... adblok powinien byc juz w instalce windowsa standardem...
Michster napisał/a:
Nie róbcie z Sadola poradnikowni komputerowej, wypierdalać z tym!
chuj tam, z sadolem gorsze rzeczy robili, taki sam chłam się zaczyna tutaj robić jak w 3/4 internetu. Ale zaglądam, bo jestem chyba pierdolniety
zarabia na tym? jego kurwa sprawa. jak dostarcza dobry "kontent" to niech se kurwa nawet milion złotych na jednym wyświetleniu zarabia.
Trzeba mieć przejebane życie, żeby się orientować w tej modzie zwanej "vlogami" i ogarniać wszystkich którzy to nagrywają.
Polaczki nie patrzą na to jako gościa, który robi swoją robote, wychodzi mu to zajebiście, nie można mu zarzucić że gada od rzeczy, czy pierdoli farmazony, ale taki kraj, jebane społeczeństwo które musi mieć lepiej niż 'kowalski z sąsiedztwa', żal wam dupe ściska że facet potrafi zarabiać na tym, co lubi robić i wychodzi mu zajebiście? Nie jestem jakimś jego wielkim fanem, ale przesadzacie ostro.
Serio pierdolona polaczkowatość. Nikt nie mysli o tym żeby sie postarac i miec lepiej, tylko kombinuje jakby tu dojebac drugiemu zeby mial gorzej. Rzygać sie chce.
A co do reklam to wkuriają mnie te wyskakujące gówna, juz dawno zrobilem sobie urlfilter do opery i reklam nie widze nigdzie:p
A co do reklam to wkuriają mnie te wyskakujące gówna, juz dawno zrobilem sobie urlfilter do opery i reklam nie widze nigdzie:p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów